明明何伯仔女最撚貪心 點解可以俾網民調撚轉黎講???

136 回覆
25 Like 418 Dislike
有d獨特嘅想法真係會令人覺得呢個世界乜人都有獨特到唔識形容
我係仔女寧願捐撚哂都唔益個大陸女人
每人分得嗰九十萬仲要養埋何伯你估著數?
分分鐘你撞車死咗何伯都未死
有層樓但緊張320蚊
河馬定係河馬仔?
嗰幾百萬全部都係何伯嘅?
銀行多口同另一個戶口持有人講,細女可以先下手為強
就算定期完咗
都真係會唔俾何馬佢地攞???
分分鐘係家用黎
仔女轉走無話唔畀老豆用,平時唔點洗既老豆一下子洗撚咗30幾萬,擔心再被人呃耳仔軟,轉走先,幾時有話唔撚再養?
相反果30幾萬真係落咗何太手啦,何伯有咩?
之後450個都無埋先黎喊?
你係佢地邊個,知仔女之後唔理老豆?
好撚奇怪,仔女平時點對何伯,以致聯名戶口都有埋?
定係黎咗無耐煲下湯做老婆,就課金30萬?
個婆婆買完唔投訴 又冇買假藥就真係冇問題
有名你叫印度聖雄甘比都要問?唔通印尼人咩
咁就唔知個staff點講啦
擺明何馬想出手,但何伯諗住攞埋息先,何馬費事暴露食相諗住等埋

我意思係話如果D 錢老豆有份, D 仔女囉左係怕個女人呃 ... 但係個女人走左, 又唔會俾返個老豆 ... 咁係咪即係 豆D 錢俾仔女吞左 ?
如果D 錢係老豆既, 下次, 下下次 ... 關D 仔女咩事
當然, D 錢可能全部係仔女既, 我地都無答案 ....
呢d咁嘅po已經出過幾次,明明帶唔到風向都仲係咁出,俾你響屌鳩到人收聲都改唔到外面人點諗,繼續出po同挖個窿響地呃自己好多人撐冇差別
死去的舊何太胞妹爆料,何生爛賭愛嫖,嗰450萬係以前賣樓還債同死慳剩落,放係聯名戶口,筆錢係俾仔女有事用。唔係俾何生嫖用
比成差唔多一百萬食隻河馬,夠佢係泰國玩到馬上風啦。唔係唔比佢玩,玩得精明啲啦
因為香港人接受唔到被人呃,被人撚,從來只有我撚人,唔會我被人撚,「香港人精甩尾啊」
咁系窮都生咁多個 又要仔女住公屋 何伯就已經仆街啦。樓主最on9叫人上東張,河馬上東張都係你提意架? 係上就直接上法庭
人哋愛重口味關人咩事?

紋個中文字就俾人當咗係中國人
今日都仲有你呢D 弱智喺到撐

明知騙局都送錢,唔話你on9真係唔得
痴能線!搵大劉嚟比。
人哋大劉分咗幾多錢俾班仔女呀!
理財不善已經有前科, 賭撚到要老婆賣樓還債, 食乜撚鹽咁巴閉 d 錢 9 成都唔係佢賺返黎
大家都好擁護共產主義
補身同搵終身伴侶可以相提並論都知你憨鳩啦

抵你條傻閪單身成世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞