傳《生化危機》初代將二度重製!2026年推出!

357 回覆
22 Like 62 Dislike
點會呢?
淨係一開始炒車,至到行去差館嗰段路,已經無可能殺得晒
炒冷飯唔緊要,包嚇死2同4不知幾好玩
咪就係,改完SJW會買會打機咩
死因係行舊路玩獨佔,但而家主流係steam
所以Bio5整到咁光
好似Revelations 2的隱形怪咁
RE1最緊要加個現實生存難度成就mode,角色實時消耗體力,兩下咬見紅三下死,紅咗=受傷跑唔得快,體力/受傷影響負重限制,所有喪屍刀槍不入只能用子彈/斧頭拖延行動力,限定電鋸/榴彈炮/火箭筒爆頭死,每個章節彈數無法補充,武器有耐久度,最緊要係啲喪屍識開門開窗追住嚟咬,無時無刻都受襲擊,玩到發脾氣訂手制
我已經放棄4c全骷髏
唔撚係人玩

玩到想掟手掣

【攻略】靶場4-C全擊碎攻略+一點心得
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25&snA=59168
3先係
Marvin 咪係黑人
2, 3, 4都係高規格重製
好明顯1係一定會做既

打後果啲仲比較新,而且遊戲都無1-4咁出色
re2 d 怪殺得死架咩?
反而覺得6最好玩多重主線,我都係玩左6先開始接觸生化危機呢個系列
最想佢重製鬼武者3,好鍾意穿越既故仔
咁睇應該冇乜機,因為3仲要買多個肖像權
其實是攞RE2 remake 的過場改一改,真是方便
嚇撚到必屎
Piers 犧牲自己,啪針變怪物,踢 Chris 上救生艙,自己一個留低與 Boss 同歸於盡
當年睇到眼濕濕
6個ui差到爆
CAPCOM 一唔賺錢就淆底
鬼武者3 請埋血仍未冷既男主角都賺唔到錢
我都想佢出REMAKE
個法國佬其他玩落都幾好用

雜卒都有力架啦
唔知RE1仲有冇咁多機關?例如彈琴開暗門同攞散彈鎗天花板會責落嚟呢兩段會唔會仲係度?
落更啦piers
Bandai 唔炒Gundam dx, zdx 冷飯扼錢,什至移植都唔做,講真都可能因為capcom 阻住
好高清嘅格仔,有乜意思呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞