傳《生化危機》初代將二度重製!2026年推出!

357 回覆
22 Like 62 Dislike
幾時重製CV
昆左你以為係射擊爽game, 屌你老母入個走廊個喪屍擰頭追尻住你
Bio4 Remake Leon好難瞄得準,Leon手騰腳震
玩咗咁耐都係唔上手(勒場都係負碌全S)
改到非洲居民係白人+Chris改做黑人就出得
https://youtu.be/UC43nI987u8
旁白聲都正
Chris Redfield~
https://youtu.be/BWOhFqvRnSg
https://youtu.be/Rlzrmm8g4Hc
見d人已經可以將原版整到好清
清撚到成間大宅無晒恐怖感,行緊酒店咁
啲燈咁鳩光猛,Cls
好似Remake咁先真係改暗D
靶場要換槍嗰幾個玩到燥
同埋唔知係佢set到堅難定我老咗
我試衝S+好快放棄咗,尤其係Ada DLC真係S+要好集中
應該好難解決金城武問題了!一來年紀老依家無人氣、就算用番舊模組就更加唔合時代要求
搵新人取代又未必令班網絡毒粉口下留情...........加上遊戲系統更加無可能用番坦克車型式操作...
唯一只能走大地圖魂系方式.......要好玩成本又係超大野黎,c廠應該唔會想做
過多幾年又整多個重重制
即係bio9 又有洋館?
新電影版仲唔政確?
關SEGA撚事,咪聽佢哋9up
個都市傳說講咗咁多年都仲有人提
CV明明GC XBOX PS都上過
版權係可以分開簽
比你賣唔代表你可以重製
最終係睇邊個有話事權
早一兩年好似話有fans自行remake
但畀Capcom叫停

According to developer Briins Croft in a recent YouTube video, Capcom reportedly contacted the developers and asked them to end development on the grounds of copyright infringement and licensing agreements.
重制dmc啦
本身都光啦,唔關清唔清事
re1嘅恐怖感其實係啲音樂同嗰種畫面上嘅簡陋
唔出真係暰撚晒,呢一隻係最好玩既BIO嚟
2026剛剛好30週年,時間會唔會過得太快?
因為岡本吉起同稻船敬二佢哋離開咗Capcom,再加上新鬼武者唔見起色所以Capcom咪摺埋個IP佢

利申:淨係玩過123集,2最好玩
由細個玩到依家, 都仲係玩緊bio hazard
如果啲喪屍都有黑人實勁難玩暗啲既場好似比佢伏
如果啲喪屍都有黑人實勁難玩暗啲既場好比佢伏
舊玩法既終極之作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞