[Danke Jürgen]利物浦對 狼隊 4

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
雖然好掛住高普
但有新景象都要期待下既
唔得再屌
真係理佢哋都費事
我覺得杜曹唔肯留多d
一拎唔到冠就話要炒 到冇人肯嚟就求人留
當人傻西咩 佢呢d level又唔係等開飯
#848 太長唔quote
帶子係wards 任下簽 嚴格黎講唔關edward 事
飛燕諾迷話佢係冷靜派同埋好有條理
有時佢都會做咗啲unexpected嘅嘢,但做完會好清清咁解釋返點解咁做,而且之後睇返通常都係正確嘅決定嚟

可能似肥賓嗰type
又唔駛咁L 激動嘅,我只係話翻兜未必好事,無話反佢。

另外你話好多隊波想Edwards 去,有乜隊?點解佢又無去要翻兜利記呢? (真心想知)。

利記有你呢啲咁有腦球迷實在有福。
有Edwards 買人
我覺得有肥賓類既教練都算係幾好既選擇
唔係話航哥唔得
但如果季初就買到個6號正選
情況已經好唔同
黎緊都一樣要買個勁既
但有冇選擇
因為其他球隊比唔到佢咁大權
paul joyce報過佢reject車同獌聯
狗隊同轟咪搵過神deal 俠囉
即時reject 左啦
翻兜利因為愛利咪返黎囉
本身Edwards 自己就做緊足球野既顧問公司 唔愁冇野做
比transfermarkt fake咗
個list癲到95%都係成功收購
even van den berg今季都曉飛
其實我地係咪有人係球會高層做
點解可以禁清楚球會內部D職責呀 分工呀
仲可以知道已經做左D咩呀 打算做D咩呀禁
Wieffer
Slut 蛇帶呢個子弟兵黎ok ?
其實依加咁多記者咁多體育專欄
google 一搵大把football analytics 同數據
師兄係咪仲係淨係睇中文source
記者都會有流料啦
都唔洗一定信曬架
當時一走,車有揾佢,之後就到49000。julian ward 早排Ineos 想揾佢,最後Edwards call佢返黎利記。我唔係有腦,係到現代球會點操作有興趣,因為而加足球唔再似以前咁,一隊波嘅成功唔再係有邊個球星就會打得好。

或者你講嘢有返些少建設性同内容會好啲,我唔係激動,係笑你無知啫
聽你地講到 好似係裏面做
唔關事
就算買左白卡我相信都係差唔多情況
作為前列 / 衝冠 球隊, 唔只要好, 係要勁
無論佢成績好定差
只能講
佢係現時可行選擇下最好選擇
世事無如果
Fsg博命奶
佢先肯番
三顧茅廬咁上下
我地果時都chur兩年 跌watt
今年三隊降班隊太垃圾,執唔落手
白卡度係多犯錯
但體能體格真係好過航哥既
我成日覺得佢就係令高普out of energy既最後一擊
記得上年暑假傳高普唔撈
第二日就傳比錢買佢
連高普自己都笑晒開埋口話睇下點
點知都係買唔到
可能係利市撞過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞