[Danke Jürgen]利物浦對 狼隊 4

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
尋晚高太都眼濕濕
正常尋晚個個都冇提仲爭緊冠既達蛇Klopp 走左佢又已經7 冠,玩多一兩年唔玩唔出奇

之後預計德國vs 西班牙見
可能始終人老左
對離別都睇化左
佢離開緬恩斯果陣仲激動
教香港
本身以為廢中會好似雲加咁,係利十幾二十年仲未接受到已經踢完尾場
睇返九年每一幕片段,真係
又回到最初的起點,記憶中你青澀的臉
我們終於來到了這一天
高daddy 辛苦啦 臨走前睇埋多仔奪冠應該無憾了…
但有神deal俠
有張係著復古candy波衫
今季差到咁
咪變番一開始咁,係咁買plan b
國師當年都話唔黎加
呢個咪的波好勁既日本妹
車仔仲買到人
個陣殘到咁剩返幻幻都keep到中遊算係咁
不過冇咗3000分之後啲比賽係幾難睇

Richarlison via Instagram:
Despite the rivalry that was only on the pitch, you are one of the best managers I have ever seen. May God bless your journey.
雖然我哋係對手(只限場上),但你係我見過其中一個最好嘅領隊。願神保祐你嘅旅途。

完全冇諗過佢會出post

Richarlison via Instagram:
Despite the rivalry that was only on the pitch, you are one of the best managers I have ever seen. May God bless your journey.
雖然我哋係對手(只限場上),但你係我見過其中一個最好嘅領隊。願神保祐你嘅旅途。

完全冇諗過佢會出story
好似話將個訓練基地左手交右手
又可以頂到ffp
求多次先
知唔知邊度有得睇完場至官方tributes中間嗰段
佢技術有,但好似無人識用佢咁
2024夏

離開:
0. 高普
1. 泰亞高
2. 馬貼

加盟:
1.
2.
佢有著航件利波衫添
脫苦海緊係笑
佢個樣係行呢段時間殘得好快
多謝你 高爸 好好休息
你第時教邊隊我都會睇你啲波
又用分期付款絕招簽返十年約
佢已經咁講左幾次,似臨走要抽返你幾次水
會唔會今日即刻官宣 SLUT + New Signings?
幫新領隊造勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞