[Danke Jürgen]利物浦對 狼隊 4

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
新妓安
黑社會黎
車仔50M 中堅都玻璃啦
其實我覺得diaz 有價都可以賣, 當然前提筆錢會買番人
清得走牙高同埋沙水
人工又可以簽6個幻幻
大佬,白禮頓根本係中游班,後備咁薄仲想點。 前鋒仲係用緊老嘢
封左以條路,不過又有招可以出真cls
Slot都講咗會教利

除非得罪亨利
我覺得呢啲翻兜,通常無乜好結果,仲要係權鬥式回歸
好搞野
琴晚睇得佢個人放鬆晒
佢可能都唔想係球迷面前喊搞到大家唔捨得
覺得會keep到,成日輸幾分,谷住谷住一定繼續博,仲要成班咁後生,不過佢地今季班主力唔識傷咁濟,踢足晒咁多場,下年仲會唔會咁健康好難講
無啦,cap 咗計5年
傻波同麥卡應該呆撚左,季前講到明跟高普先黎
傳聞係炒
都係四月中崩埋歐霸先平返啲
本身plan係去睇四強 點知
哥狗無可能教西班牙啦
開波分半鐘foden入波就知唔洗理
搵link
今季都係打鏝買咗兩次1day
C9S 可以同我一模一樣
佢可能中東市場夠大,其他嘢賺到下錢
人地有錢
不過都證明咗高普真係好撚出色同好有感染力
依家球壇真係冇乜邊個領隊嘅離隊可以令到啲死對頭都咁感觸
高普成個人格同style同利真係perfect match

嚟緊Slut sir聽講係冷靜派,但聽飛燕諾fans講佢份人都幾likeable
打鏝顛無頂上對決
一分鐘都唔想miss唔想delay
琴晚場波嗰90分鐘就唔係重點
打鏝真係頂上對決
一分鐘都唔想miss唔想delay
琴晚場波嗰90分鐘就唔係重點
你知唔知Edwards走咗之後幾多隊想佢黎? 我唔係要神化佢,但問題佢係做到嘢,一返黎拿拿聲汁好囇利記要嘅人,之後就搞multi club model. 戰術嘅嘢交俾slot ,transfer backroom staff 搞。

22年打後高普一個人做囇scouting簽人,搞唔掂戰術俾pep搞,你覺得係咪好事?我寧願個教練係專心每場波嘅戰術,臨場發揮多過要佢買人

都唔撚知點解高普走就要反Edwards,9唔撚撘8,有時用下個腦睇波應該唔係好難。

呢兩季嘅利一直都食老本,唯一有唔同就係taa invert full back Salah 唔再係内切翼鋒,更加多係wide player 做串連組織。仲要係炒哥狗。

成個league 嘅水平每隊波面對逼搶都好過以前,加上我地中場大換血之後偏向技術型多過工兵。個時老母,紅太陽加邊爐,創造組織交俾bobby taa robbo 中場負責掃,買完啲人都冇根據啲人黎adjust 個打法,搞到對波而家pressing 俾人幾下就打穿,同上季個問題一樣冇好過

今年個window 揾多個6號嘅認真要簽,不過就咁睇冇乜,一係就gray
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞