[Danke Jürgen]利物浦對 狼隊 4

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
大癲獌聯個光頭都未跌到咁低
就睇下夏天簽啲咩人返黎
https://x.com/trentaa/status/1792268969375572146?s=46&t=-uRtYJUSR6c8I1j93U97Dg
希望佢留低啦 唔想啲基石一個個跟住高普走
真係,起碼高普留低唔錯既牌先,年輕有時間有耐性
Thanks
高普訪問開波
到時佢個教練班底都散左, 連達斯做完領隊會唔會想變返助理領隊都係問題, 高普到時無左大腦又無埋隻眼
曼連有咩穿即一大筆錢夾硬搵條star翻黎補窿
就咁睇我地下半季谷盡士氣 個squad都好似左穿右漏咁
FSG個孤寒格今個夏天似就是但買件中堅/唔買就開季算
同哂所有球星including包皮傳轉會新聞
之後荷甲/英冠/巴甲簽一兩件(release clause)
如果留低有好成績就係下一個legend, 好似侯sir 帶謝拉特咁
佢吹雞 一定人到
今夏起碼一中堅,一防中
很想要olise
古希如果今季同上季差不多sharp的話打包埋就好
聽日齊齊著波衫 齊歡送高普 全世界!
廢中感覺平靜過離開多仔嗰次好多 可能真係覺得任務完成 功成身退
放心呢d貨一定會傳轉會
70M講價講到50M,最後65M去車仔/熱刺
然後我地去荷甲買件15-20M既返黎
再用500k買新聞/twitter報why we don’t need olise
下季 拎住高普既牌 光頭佬 一定有大壓力
到時都ai智能教波

總教練只需決策

傻紐都教到
如果今季唔係咁早完季就好
點解對獌可以一場都贏唔到 對阿特又係主場輸成咁
數據派當起

無人諗過會連教練工作都人工智能化

到時連Edwards都可以教波
今日現場睇 Nunez啲走位真係好勁
但係冇人俾到 S8果球反擊唔俾沙拿 直接俾佢就可能入
現場同網上真係兩個世界
傻紐個個爭住錫
性格問題 高普重感情根本唔想清佢1.0個班球員 但事實嗰班退化哂
嗰球其實100%要俾Darwin
另外現場睇Lucho同Salah兩個一拎親波就好大威脅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞