YT大哥真係當咗自己係樂壇大哥

173 回覆
53 Like 377 Dislike
黃妍真係好難聽wo
個channel一向都屌得好好
佢撐個pagw 就代表當咗自己係樂壇大哥?
真 條友都幾寸
有邊幾個係佢鍾意嘅
放心終有一日會俾連登仔反
定律
there is
the truth
一定最鐘意aga
YT唱歌真係唔好聽
咬字又老土
加埋個死人口妹住妹住咁
其實個channel 比人屌就一定架啦 因為你齋嗡 無出黎露返兩手 即係你好似咩Calvin 小教室呀 或者 CZ Media 個外國人 露返兩手 證明自己都有一定水平 你屌人咪有說服力囉
個channel都評過好多歌手 有啲都同YT有/將會有合作,咩LollyTalk班魔音,張氏姐妹
其實佢係無講錯到 佢評嗰班真心幾難聽,只係佢哋之後見面會唔會好尷尬
但佢話難聽嗰堆都真係幾撚難聽下,諗唔到憑咩做歌手 LollyTalk 張蔓姿 張蔓莎
而家比佢鬧過嗰堆人嘅fans不知幾想呢個channel死
我唔明嘅係 人哋渣 你咪教囉 吓吓jer住哂做乜鳩
佢嗰啲評論又唔係好笑 吓吓mean到盡 怨婦咁撚樣唔知做乜鳩
(不過睇返佢啲新片 對比最開始嗰陣 佢都比人屌到收歛咗好多)

YT大哥正面還正面 身為產業內一份子呢啲怨婦點都唔應該支持啩
你就厚面皮跟佢學到嘢啫 其他俾佢單方面狙擊嘅人究竟得到咗啲乜嘢
我懷疑佢根本就唔知個channel 開頭幾撚mean幾撚癲 瘋狂狙擊人哋

香港個環境已經好痴線 淨係睇連登已經好多人係唔用耳仔用自尊心聽歌
吓吓要鬥勁先聽得 唔係陳奕迅唱就話垃圾唔好提
我成日都好驚呢啲channel紅咗會搞到更加多人愈來愈唔重視音樂嘅整體性 得嗰半桶水聽少少嘢就以為自己識哂 狹窄咁淨係用歌手身份去睇所有音樂人
上一句:唱得咁差仲問人好唔好聽

下一句:黃妍唔差

who?
其實個channel點止harsh 一開波直情瘋狂狙擊人
依家係好咗 但係點都未到值得表揚啩
垃圾P
同個白鴒眼人設掙扎緊
其實佢從來都冇講自己有咩qualification
亦都冇親身示範過
D歌手應該要don't give a fuck先啱
利申:覺得佢有時講嘢幾中
btw如果真係咁百分百執著於正統
咁就唔應該聽pop
你不如聽classical opera choir啦
佢又無特登執過條soundtrack,班所謂歌手自己嘅真實表演嚟喎 佢哋真係唱得難聽又要比鼓勵?
杜麗媽係Gin Lee fans 提親Gin Lee都係讚
條友唱歌好撚難聽
游學修真係講得好啱
Gin lee 囉
永遠唔踩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞