YT大哥真係當咗自己係樂壇大哥

173 回覆
53 Like 377 Dislike
點解要咁比較 單單打打呢? YT 黃妍得罪咗你啲咩
唔講YT撐唔撐啦

個channel好多時候講啲野都係錯錯地,好易教壞人,可能本身學過小小半桶水就出黎抽下水,呢啲抽水片實多人睇,唔洗咩專業知識
宜家係個Shitty Singer比較先喎係佢開地圖炮狂屌人喎
其實想知錯係邊 暫時見唔到咩人反駁

唔知啊YT大哥又認唔認同呢?
唔可以撐嘅咩? 人人立場一樣?
乜有人理嗰個難聽歌手俱樂部
正常人都會認同
點解叫自己大哥
唔好打稻草人啦,呢個難聽歌手俱樂部差唔多屌晒全港樂壇,回應佢嘅歌手得兩三個,你有無見過有人笑啲歌手唔敢回應佢?根本唔回應佢係理所當然,你就講到YT唔回應會比人笑,正傻閪
而家YT大哥就係理,仲要力撐
撐YT
Shittysingerclub個threads private咗
笑撚死 佢tag人出嚟大大聲屌就得
人哋tag返佢嚟屌就即刻private個threads
正一垃圾屎忽鬼冇膽匪類
係咪啲中女嚟?
點撚知
名又唔敢出樣又唔敢出
喺度指點江山咁
難聽歌手俱樂部最近兩條片都有貼YT,佢敢面對批評,又覺得傾過有得著嘅,咁其他人有咩好judge

係咪因為佢冇反難聽歌手俱樂部,而呢個channel/YouTube曾經笑過你哋嘅偶像,就叫做踩親你
YT係另類,我諗任何人比意見/申佢,佢都會反思自己。

但咁樣唔代表條channel 冇問題,因為佢語氣同出發點都係串啲佢唔鐘意嘅歌手,佢l鐘意果啲又被重就輕,不知所謂!

要睇有建設性,不如睇Calvin 音樂小教室。
根本就係因為條channel踩親啲人嘅偶像咪鬧人哋盲反
關咩大唔大佬事
係脆睇見啲人話少啲批評多啲支持呢句 條友係踩港撚真係好撚尷尬
明明佢最新條片出到嚟 唔落其他評價啲人都覺得難聽嘅 就係好撚難聽啦 點撚樣支持啊?
無跟開娛樂圈
YT大哥其實係邊撚個黎?
連登我淨係識影補大哥
條撚樣acc 都del 埋
好人好姐點會自稱杜麗媽
因為個page 屌得最多係aga
gin lee 一定認同
其實真係有講過Gin同AGA不和咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞