[BL] 237回召集腐男腐女 日元愈跌我愈窮

857 回覆
5 Like 1 Dislike
我覺得自己口味好清淡, 睇嚟睇去都係鍾意1V1
第一話最好夾硬砌, 之後純愛
熱門BL漫畫啲標準清秀型攻受唔係好吸引倒我...
如果個受係大隻肌肉型, 先會想盡情魚肉
我睇純情果陣未識聲優
不過櫻井比起00同潤潤同光光配嘅bl已經唔算嬌俏
其實好多男聲優配開嘅bl角同一般向角係完全唔同嘅
我睇到篇文章話今次個聲優係咁用角色聲同對白氹個女仔落搭
快訊/星野源疑爆婚外情!傳砸2億封口 日網熱議「偷吃NHK主播」!
https://lih.kg/3702716
Cm
聽聲咪算
做乜去到咁盡食用聲優本人
鬼畜攻配硬頸受

之前睇套韓漫,攻個樣有時勁鬼畜,行為都有少少痴痴哋線咁,點知係純愛,BL高中生有乜可能咁純品
幾十話最多都只係錫個嘴仔(雖然錫得好睇
而家話唔係喎
如果佢係穀夢+地雷系
就可以理解
睇下佢地講野都似 一套動畫入場45次
冇諗倒個老野都會搞可以super chat嘅直播 呢樣野我真係唔係好接受, 啲fans會爭掉得多錢...件事好市儈
我睇到篇文章話今次個聲優係咁用角色聲同對白氹個女仔落搭
聽聲咪算
做乜去到咁盡食用聲優本人
如果佢係夢女+地雷系
就可以理解
睇下佢地講野都似 一套動畫入場45次
冇諗倒個老野都會搞可以super chat嘅直播 呢樣野我真係唔係好接受, 啲fans會爭掉得多錢...件事好市儈
咒術今話好睇, 極大進展

咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5
https://lih.kg/3703227
啲讀者全部中撚哂無量空處
真係要停goods
痴孖根芥狗將所有有人氣嘅角色都糟蹋哂咁濟
本身有諗過想買脹相土人,但芥狗搞鳩佢依家可以慳錢
巴打推脹相?

雖然我都唔係係咁買goods, 但都算個個月都敗家
成撚野啲人死撚晒佢就開心 我悟到底有冇復活嘅一天
弟控脹相 狗卷同乙骨都ok
自從近期漫畫暴走我決定唔會再買咒術goods

寫死鍾意嘅角色都唔係第一次見,但起碼make sense都有意義啦,芥狗都on9
我仲有野訂咗未到
抽埋成堆死撚左嘅角色
真定假呀
買就照買 直接塞入櫃望都費事望
你訂咗啲咩
Btw我早排訂咗banana fish到貨,佢啲figure全部都唔平cls
都係啲毛公仔類 fuwa呀
banana fish邊款?
都有收blue lock,HQ, 起碼唔死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞