[BL] 237回召集腐男腐女 日元愈跌我愈窮

857 回覆
5 Like 1 Dislike
低過5算冇換真係dup心口
諗住佢都唔會突然升返
低過 5 算真係千載難逢、曇花一現
大家知唔知有套古裝BL劇 花開有時頹靡無聲 (正版第7集開始收費)
https://www.youtube.com/watch?v=qukqErVj70Y

我覺得個攻好似女裝版達哥,
阿媽話受似王祖藍我覺得似utuber誠誠

e張相勁似!
攻個樣太似白化嘅達哥, 個look又似姑姑
突然醒起個受係似Win Win條仔KC
都算重本制作, 可以一睇
而家又俾開番bl?果時又鎖墨香又禁上癮
唔係
泰國公司投資, 台灣導演, 中國拍
但中國 (包香港) 好似係唔上架
gagaoolala就咁睇見唔倒呢套劇, 要用VPN...
咁都得…
如果咁樣可以拍, 不如叫啲台仔秦仔(華人樣)拍, 起碼可以大尺度啲
呢套應該得借位KISS, 但起碼真係BL
我prefer直接賣版權去海外仲好啦
起碼好似關於未知的我們咁
但依家啲小說唔係都係熄個燈當做咗㗎啦咩?
Btw 洲洲我睇哂二哈了
見講起真人作品
嚟近台灣有套新bl 作《Q18量子預言》
炎亞綸做主角,對手係石知田
https://youtu.be/Y8c2zcdfBLs?si=3-NpU78d7ShoFqB9
有性趣嘅請大家多多支持
佢呢個都算賣版權去海外啦
水千丞嘅小說喎, 套野好似係佢早期作品, 所以有肉
利申: 水千丞淨係睇過一套, 顧總受嗰套...

二哈我仲擱置緊....甘B覺得好唔好睇
個題材咁特別
石知田是否都係gay?
虐身唔虐心,算係可以啦
前期ok, 晚寧還童後就開始悶
但我覺得有啲強行受菊潔
師昧(定華碧楠?是但啦都係同一個人嚟)明明有機會食到晚寧㗎嘛

石知田我對佢印象得狼人殺,但冇乜特別有果種gay 氣場
Btw其實炎生都係bi 偏gay
啱啱煲時 以為講泰語
炎生無事啦
炎生一定係基嫁
話說泰國出咗‘’遊戲大作戰‘’ 係咪姐係上年韓國都有拍嘅嗰套?好熟悉咁
我睇到知道個南宮X屋企嗰邊
有個男角係女仔乍

炎生Bi咩, 似純gay
粉B都有睇?
綜藝定劇? 生存遊戲咁?
依一套拍咗好耐㗎啦,出事前已經拍好

佢初出道時有提及過初戀女朋友(依點唔sure)
同埋佢有講過mit 果陣有對鬼動過心
所以啲人估桃花愛無敵追阿本果陣鬼先會同佢鬧交加勸阿本唔好認真
我覺得有鐘意過異性嘅人都唔算係純同性戀者啦
只係以炎生嚟講我覺得佢有仔會prefer 揀仔
有 煲咗兩集 遲DD先有時間煲埋後面嗰D
劇嚟嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞