[BL] 237回召集腐男腐女 日元愈跌我愈窮

857 回覆
5 Like 1 Dislike
係wo 其他嗰三個飛輪海都無咁多新聞
咁我飛住睇
靚仔又唔係好靚仔嘅 但唔會叫樣衰囉 (大部分)
唔明點解幾乎個個頭髮都咁短 (同睇開D劇入面髮型好大分別)
今季D仔好似無咁假咁 暫時觀望下先
會睇埋呢套 好忙好忙
可能嗰種頭受歡迎?
男人眼中好睇同女人眼中好睇都大分別
我淨係動畫都忙
隔離台D巴打話D仔仔唔靚仔 佢地眼光好高咁
好彩我係絲炸 我咁嘅樣係仔實垃圾都不如
我6套泰劇 1套韓劇 1套台劇 1套仔仔一堂2 下星期又多套港劇黑色月光(睇楊怡個鼻有無加長)
你話我唔忙就假
其實都唔係
吳最初套東方茱麗葉劇太屎重要拍林依晨同卡土蘭真係冇對比冇相害
不過最大問題係Ella有講過佢拍一套戲果陣對當時嘅對手動咗心,對方好似對Ella 都有啲意思(?)但Ella 發現咗佢有另一半(雖然冇講明係吳尊但果陣淨係傳係花君)

辰就係愛似百匯果陣同原女主(aka佢老婆喬喬)一齊咗,所以後來借水災喬喬就唔撈
佢地唔肯認台灣啲記者就拎嚟笑佢地當然依家婚都結埋就另一回事

汪就終極一班2開始比人話食老本,同桃花小妹比人笑扮後生
而且桃花小妹係3個主角都老人家扮細蚊仔
不過計落桃花小妹搞成咁都係炎生嘅錯(本身叫桃花愛無敵果陣大家都好期待)
邊個叫佢同完女主搞完曖昧之後就去媾男二結果女主喺片場為咗叫男二放棄炎生就同炎生鬧大交搞到戲都開唔成要換角不過是但啦,最後拖吓拖吓咪又係手已分
上得節目自然會對外表要求高啲
我睇廣告覺得似全部一眼就知唔會係直嘅外型
係好似類似夏日咖啡男友咁嘅節目嚟?
甘寶係咪團粉? 飛輪海有聽過但唔算熟佢地
炎生都仲有留意下
同期熟黑澀會/王子嗰堆仔多D
根本回憶殺
係呀 姐係嗰D咩單身即地獄/換乘戀愛D fd
又係大多數時間俾人認識接觸 約會 玩下game 比下賽
最後有無pair cp出現咁
香港暫時得仔仔一堂 再無類似嘅節目 連GL都無
覺得可以玩埋GL呀 囡囡都有靚人嘅D人又易接受到
其實我係黑澀會/棒棒堂(鬼王本命)fans
只係煲開偶像劇同身邊啲朋友都係飛輪海fans多
後尾mit 就推埋炎生
王子細佬拍完BL紅咗
棒棒堂又組返
唔知黑澀會幾時聚返埋 (呢個難D)
見Threads 炎生話某D fans send埋無意義msg俾佢
其實D fans成日係Threads 要D星回覆 回得幾多呀
東方茱麗葉好耐冇聽過
熟悉嘅名字
幾好睇
毛弟我覺得佢喺因為明星運動會儲翻嚟嘅人氣連帶嘅,見到佢走出小豬同佢呀哥嘅陰影我都好開心
我都好期待棒棒堂套新綜呀我見連其他非六棒嘅都有翻啲聚會(當然唔係喺電視上合體)
覺得男人之間嘅感情真心比女人好
黑澀會就算把
記者就依件事訪問鬼,鬼都話冇可能
大牙同apple為咗me too單嘢嘈我覺得唔係話冇機會和好
反而係丫頭要肯就佢講小薰件事和解先再講(btw丫頭本身嘅證詞就n個版本我自己prefer信小薰嘅,起碼mei都有暗示過佢撐小薰先)
聽過依個名都唔細我冇睇哂,主要係細個果陣喺旅行住酒店時有睇過幾集
拍完BL紅咗?
佢唔係出道好耐啦咩, 之前唔紅?
但明顯佢接咗BL人氣有多到
以為播咗tim 我都估唔到佢地合返埋 畢竟有不和過
黑澀會太多一堆堆小圈子
其實丫同薰咩事?只知丫連同對方同場合都唔願意
牙同A起碼似仲有彎轉嘅
反而唔係主要成員嗰D仲keep到
eg.蚊少 洪玉米 糖甜等等
Mei都無影咁(咩團體聚會都唔見佢)
係出咗好耐...只係有紅咗 有對比咁啦
棒棒堂嘅不和係公事上嘅不和,加上過咗頭幾年隊中就有和事佬出手,所以好快就冇事
丫頭同小薰單嘢都係喺鬼離咗隊之後嘅事,所以我都唔sure
好似係喺房祖名做緊佢地嘅老闆果陣要求提高待遇時
小薰唔知點解最後縮咗沙,丫頭嘅講法係話小薰借啲意喺房祖名面前踩當時係隊長嘅丫頭一腳,所以搞到佢地最後續約唔成(?)
跟住話小薰有個助手同丫頭講話小薰一直背後中傷佢
Btw 話丫頭唔可信係因為佢講大話唔係淨係依次,仲有屈兼職果陣嘅老闆想包養佢(實情係佢要求個老闆包養佢)同扮窮飲空氣清新機入面啲污水
蚊子幫好似taco 都離開咗,糖果同Hannah反哂面啦
真係keep到嘅得a瑤姐妹(廢話)洪玉米加勇兔仲有鬼薰蠻3個89line
我係後期dl曬黎睇
睇埋漫畫
呢個我唔識, 我係睇過薔薇之戀
感覺不和咗好耐咁
係咪威廉做和事佬?
丫同薰真係好難合體了
Taco幾慘下 嗰時活係蚊子之下咁
明明差唔多有跳舞實力
糖同Hannah好早反咗啦
E+米奇多數唔係台灣了 好耐無見洪玉米合體
唔知超級7會唔會合體? 成日見到呀本 毛弟同小綠
我覺得taco同蚊子撞哂型同樣,但冇蚊子嘅暴光高同反差(蚊子係勁喺細細粒但跳breaking)
洪詩玉兔結咗婚生咗小朋友就專注喺家庭上,少聚都正常(但起碼關係都肯定好)
超克7太難合體,除咗炎生情婦(雖然其實係前正印)王子細佬同黄立行個ex個細佬外,其他人都fade out哂(最多有通告到佢地上先會有曝光)
起碼小馬依個世紀賤男死翻台灣到但唔敢出嚟先
不過死班私底下喺有聚會嘅,講緊連冇出道果啲都有但我唔見炎生另一位ex
咁睇得一隊合到體真係好珍貴
btw大家有無睇香港短bl劇?可以係viu/Hoy播呀 多D人知都好
我見糧食供應所有拍過
睇咗幾集,除咗更新太慢同每集太短外劇情都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞