[Goodbye & Thank you Anthony Martial] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2719]

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
派飯哥仲算唔算young
留般狗喺度 幫依幾件成長啦
琴晚有般狗 佢哋明顯都有信心去波
OO 有祖唔使比人mark實 隊波踢得差又唔使做擋箭牌
請你la
我講野口疾疾
但我樣衰
你真人似YT大哥
你facetime 用個豬頭emoji 就ok 無人認得你
豬頭Day?
邊個Youtube大哥?
用IG 有
今朝講完佢就真係傳,FOFANA好野黎架,25M買到佢做輪換防中的話好過ONLINEBUT
Yeung Tat大哥
一位曼區著名會員
聽到好梗耳

所有問題都係球會管理層問題
換坦蛇唔可以解決問題,所以傾向留坦蛇等坦蛇成長
下一秒就討論要清邊個球員,AWB有幾廢
忽然又唔係管理層問題,賣走球員AWB就可以解決問題

一路唔明點解對坦蛇係比球會上下所有人有耐性
如果下下都有耐性既話無一個球員要走
甚至管理層都唔駛走
下下都講到係球會責任就即係無人需要負責任
只要每次都話唔係佢一人責任換佢唔可以解決問題就得

一句講晒
要重建夠唔夠料留?
領隊同球員係要證明自己有料而留低
而唔係無足夠證據證明佢無料就唔駛郁
咁個個做文員都得啦

利申一蚊都唔好出錢炒坦
下季完約就躝
原來梁冠聰係曼迷
下年首要任務係搞掂D設施先
因為下年算係特殊情況
咁多年嚟第一次架構重組
由ceo到足球總監 好多野要重新嚟過
可能話咁不如一次推倒重來
但球會都係要成績
其實對坦唔係耐性 係無奈之選
下年轉高層下 足球理念未明確下 好難搵到領隊
咁不如唔洗賠錢之下 用多年坦
等上面個浸人確立好未來對球嘅風格 理念再揀下一任好過而家換人
蘇sir 都贏到哥狗鏝,費sir 點會贏唔到
高層架構都未成型,未上軌道
咪用坦狗用多季囉
手震嗰次,曼聯個陣已經比08差好多
反而08曼同全盛巴塞比先至仲有價講
我非常同意
所以就要明明確確咁講點解會留坦蛇
係無奈地留
大家講清講楚就得

但你聽番其實入面好多藉口去講無奈以外既野
咩炒左換邊個、換領隊解決唔到問題、問題都係管理層,聽落好似好岩聽
轉個頭就話清球員呢個要換果個要換
突然講球員就變左換球員可以解決問題
係球員質素問題忽然又唔係管理層問題
呢度就明顯見到主持對坦蛇比球員更加寬容
呢種寬容對重建係咪好事?直頭係toxic

對坦蛇既態度同對大部分球員一樣
唔該證明自己係重建計劃一部分
同埋有價就快D走
但係我真心支持, 坦蛇今季拎埋足總杯, 兩年兩杯無理由唔撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞