[Goodbye & Thank you Anthony Martial] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2719]

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
費歷克好似比較似樣
唔介意搵到啲唔出名但有料既人教
但高層都未埋班,冇咩信心搵到個咁既人
你除左鬧人
上面認真覆咪又係無人理
有撚睇晒我講嘅咩
洗閪同你咁多口水
明明兩樣都有問題
係有班人就當管理層有問題
就一定唔關領隊事咁

問題係點解係信而家呢條柒頭有能力做到改革
買人用人戰術都咁唔可靠

暫時炒佢唔到係天時人和
但有班人唔比曼迷屌佢就真係正蠢撚
有邊個唔比人屌坦狗,不過水準要高啲,唔好為反而反,一向都屌佢買人同今季成績廢,唔係高層換緊班同大部份曼迷都知再換領隊都冇大分別佢先冇被炒
漏咗點
傳過嘅人選得拿膠蛇費歷克係好咗
唔介意搵到啲唔出名但有料既人教
但高層都未埋班,冇咩信心搵到個咁既人

我FM跨季不敗
成功賣到福哥
但呢單啲料冇乜人講,應該可能性極低
現實無SL大法比你用
你啲內容咁撚柒
仲柒到用埋反曼講開既內容反光頭佬
咁撚樣既智商 點搞呀
依啲有料有名氣既人,會揀依個時候既曼嚟教
光頭佬做到既
我都做得到
如果係費sir年代教頂真係會
自己搵英文source睇囉

Ten Hag met a question about whether he understood the response at a press conference ahead of Wednesday's clash against Sheffield United with a feisty response, saying: "No, absolutely not.

"The question: 'Is it embarrassing?' No, the reaction from you was embarrassing. It is the comments.

直接串鳩個記者embarrassing

Ten Hag said: "Apart from Mourinho, the manager didn't get the players they wanted, and that is what you need.
又要反駁話有摩佬咁多support就好啦

26 Apr 2024 — Manchester United boss Erik ten Hag banned three media outlets from asking questions at his news conference on Friday.

應唔到啲記者直接ban鳩人

條友不嬲沉唔住氣
又唔識講野
你好似第一日知咁
琴日仲有條傻閪王麥麥送比我引晒source笑佢
夠膽話
「熱刺買人唔關干地事」
佢就潛左無回過
你想我覆你d咩
實際操作係邊個?
費sir夠ban 記者啦白痴仔
得啦得啦
唔關事吖嘛

轉頭又會話我奶干地
唔好諗到自己咁撚重要
食芝娃娃花生有趣過陪你玩咪唔覆你
咪就係有料同無料之分囉
你都可以ban架
入拜仁區睇過,佢地都話FLICK買人眼光其實好差,所以都要依賴個總監主導返買人,同埋有時戰術太進取好易失ON9波,德國盃曾經輸過比德乙定丙?球隊
唔撚敢答我啊?垃圾
係都要自取其辱
嗯嗯
都唔係第一次啦
咪話左唔關事囉
有樣野叫因人廢言
就係講緊你呢種人

中文咁勁得唔得架
呈分試咪考好高分
咁達蛇算唔算無料,佢好似仲廢過坦
芝娃娃報腳安咁好玩你呢啲垃圾就講黎講去三幅屁
係人都識揀啦
就好似頭先咁,我出咗去青衣睇波太悶攞你黎消遣咋傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞