[Goodbye & Thank you Anthony Martial] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2719]

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
First, we go to Brighton, where we go for three points and then we go to Wembley!

點解講講吓無啦啦咪坦會變咗傳銷
又無人話唔換得領隊,又無人話坦教得好好,一路講都係話管理層又地震,人腳又大執位,市面上又無話真係有好好既替代人選,呢個moment唔係一個好時機。

講極都唔明,一味話你搵藉口,你搵到安76黎教咪即刻叫坦執包袱走囉,而家隊閪波想搵個有料既接手都難啦難聽啲講
你講到咁絕如果柒福幫佢咁點算
以為咁講代表反坦有道理掛
我反埋佢
咪話安76, 俾件flick都殺呀

又唔諗下亂七八糟咁, 搵邊個教都死

剩返1年約仲嘥錢炒坦
笑死又嘈 不過係自己竇嘈可以 唔係玩到報乜報乜就好笑
我覺得話坦記者會之王先好笑。
個時公開批評水曹又話唔識講野 唔應該拎出黎講。
而家球隊成績差,公開撐隊波又話死撐。
咁到底想點

定係要好似椰子當年公開講 i dont know what we have to do to win?
anyone but 坦
我反阿狗達狗的,國安奴可以報狗了
反上腦就係咁,果陣一句都冇屌過件賤種朗狗一樣俾人話陰濕
打埋決賽先
最慘而家係得南閘 杜曹之類
南閘帶隊英格蘭都帶到咁 用人仲硬頸過坦
杜曹本身都唔敢批死佢唔得 但係見到佢歐聯啲調動 驚左
仲有麥蛇 我覺得要再觀察下先,上年英冠甘賓尼帶般尼都帶到曉飛,上到黎一樣企唔穩
然後就有個p牌入黎發爛渣
真係好撚明顯
椰子就係講呢句我先反佢
代表咗冇教大球會mentality
去到個d就直情連做人既資格都無啦
傾波傾到報狗
淨係Era comes to an end 都已經屌打
我想cap俾佢哋
講呢句就死啦,根本個時佢係受壓力之下亂講野。
當年李城奪冠嗰季,季中個個都吹捧馬列斯同華dee,費sir已經話簡迪係最佳,記得嗰陣我連簡迪個名都未好記得
反坦俾人屌就講你哋傳銷邪教, 蠢撚咁就想抹黑
傻鳩,人哋反曼令呢句係無限發揮又跟住講,前面仲有句I admire them both, they play fantastic football
其實講乜都得架

但好似摩佬咁有戰績支持
串柒柒咪好睇囉

傻坦柒下柒下都學人用金句
咪串得柒囉

你試下叫個英甲領隊講
哥狗普狗Era comes to an end
再話好欣賞佢地
睇下會有咩反應

好地地講
欣賞佢地吖
希望有力挑戰到佢地
咁咪唔串囉

不過傻坦成日都直腸直肚架啦
記者問乜 佢都on99咁答
唔係都無sancho事件發生

人地問佢點解唔出sancho
求其hea答話戰術原因、輪換下 咪算
係要答人訓練嗰陣時表現唔好
但明明又死出自轉 而且唔見表現好好

Sancho回應固然係錯
但傻坦答得好啲
根本連發生嘅機會都無

上個月加拿祖又差啲出事啦
問坦點解要換走加拿祖
係要答人想要多啲活力去右路
咁姐係話加拿祖無活力啦?
轉頭加拿祖咪上網like左條串坦嘅post
又差啲出事

唔可以答
「想帶黎一啲戰術變化 睇下有咩效果」
呢啲中性字眼嘅
你咪又係標籤人反坦反上腦 蠢撚咁就想抹黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞