[Goodbye & Thank you Anthony Martial] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2719]

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
最勁得個中鋒Zirkzee, 偏技術型,不過拜仁青訓有buy-back,其他球員連喺意甲都唔算突出 主要係打起左個主教練以前踢巴塞/國米個Motta
我仲諗係咪同一個人
點解我個結論係坦走?
我一直都話搵到人咪送佢走
無人既咪繼續同佢喺到磨

反正九十幾樣野排住隊要做
但佢平時做得柒既野,咪屌下佢

你都識講新管理層仲係變動期
好多野都未定到,唔知搵邊個教先適合

咁我會反問,連咩風格都踢都未定到
點會知邊個踢到邊個踢唔到?

有啲球員
好似卡斯美路、華拉尼,高薪兼踢唔到最高水準
馬斯亞呢啲傷多踢
我支持送佢走

到福狗,我之前都講過
我係想坦解釋下之前點解咁重用福
大家都睇到既野,咩跑動少、防守唔積極
係坦睇唔到定坦安排?

佢今年狀態係差,但睇下佢既拍檔,後面既多數唔係正常左閘,光頭佬、冰人、awb
同舊年既shaw 差好遠
仲有前面又無個ww 幫佢
海倫本身都傷過兩次,又同福狗未夾到

如果新一季sporting director evaluate 過佢都無改善,都係要送走
或者夏天轉會窗有傻仔出超過100mil 買佢,我都支持福哥去第二到

而唔係單純係到鳩屌福
講到福哥惡勢力,強迫坦蛇要重用佢
原來又係Motta
睇嚟佢教波ok wo
可能幾年後會愈來愈勁
車又買幻幻
https://www.instagram.com/reel/C7Gzvx-OZsW/

最尾嗰個隕石墜落笑到仆街
佢創立咗個「無位置」嘅戰術
motta好似準備過祖狗
綠木單嘢衰到正喎,條女拍哂片流哂血比人打

話時話加陣綠木射波好似冇以前咁大力
阿朗夠有法律文件認左條女唔願意佢夾硬上,完事後同條女道歉啦
我諗當年唔係好多人知有法律文件,就算我一直睇曼聯都唔知,但佢條女段片就係社交平台傳到周圍都係。
咁即係單純想幫福哥平反啫(嗱我部分認同架)
其實唔使扯埋咁多野講

福點解面對咁harsh既指控係因為佢作為球隊icon, 至少待遇一定係
佢交到咩功課俾人, 唔好話一定要有數據上既成果先, 場上跑動協防俾人睇到態度, 你覺得係一個職業球員既水平嗎?
咩戰術都容納唔到咁hea啊?

至於坦重用佢就係坦自己要承擔呢個後果, 加速佢失去飯碗既限期,係佢抵死

但批評福哥甚至想賣佢走, 你都要睇下人地批評乜野, 係咪合理
福哥最慘係打法已經單一, 大家都翼鋒, 廢到規哥咁都識得跑動勤力回後幫拖, 福哥呢? 係中圈散步成日都見到, 你話佢集中捕位走身後等反擊咩? 佢又交唔到表現俾人睇, 咁好難說服人地去接受佢架喎

佢仲要不斷play victim話人歧視佢, 惹人反感甚至想佢走好正常啫
我試過同班日鳩日話綠木係強姦犯既外國女曼迷X主講架,佢地都無視哂我,根本佢地就係ENJOY做網絡法官去主宰人地生死,欺善怕惡。
因為係牙朗
佢地即刻出哂水
朗狗先係衰到正嗰個,綠木係唔夠證據撤控嗰個
係咪搵我
最搞笑條女最後同佢生返件,根本只係家庭糾紛,床頭打架床尾和但啲外國傻閪唔知咩事係都睇唔開

當然有啲人話綠木未又係錢解決,咁未即係條女本身都其心不正囉
https://x.com/centregoals/status/1791818591358034096?s=46&t=93_xb9z32j28utCyrk4gnA
點解佢地無歐聯但仲係無限金錢,FFP仲未爆?
呢個未媒體威力,好似當年泰利單嘢都係,我一直都唔明布歷治同條女分咗手先,條女先同泰利一齊,點解會話勾義嫂,係咪有內情
講乜鳩迷坦反坦真係好撚ON9
跟本係唔同睇法去撐隊波姐 關坦唔坦乜撚野事
明明講返去換領隊你要換邊個先得 動盪期換領隊唔係首要之類
又變返迷唔迷坦
有幾多個人係迷個領隊唔係迷隊波 真係弱鳩智
因為啲so call 迷坦好煩,可能佢哋都唔係迷坦
但個個球員都屌,屌到free release哂都無所謂咁

唯獨唔屌坦
或者小罵大幫忙,話坦係有錯
但唔係最急切要解決既位置,等占sir 新團隊埋哂位再諗

自然有對立面既聲音反對,明明邊個球員要留,邊個球員唔應該留,同坦夏個case一樣,應該交返比新任sporting團隊去審視

你真係幾撚好笑 成鳩日話坦狗斷開兩截 場場俾人射幾十腳嗰時你瞓撚左?
呢個概念坦蛇都做到 每個位置都唔係做緊嗰個位置要做嘅野
師兄發覺你幾公道,支持高質討論
教大會成功左再講啦
宜家大把教小球會踢到套理念出黎既領隊
複合生埋個仔
又要講落錢到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞