咒術迴戰 (91) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
諗起銀魂舞長老
官方兩隻game都將會出懷玉玉折篇五條
手機game主線推埋東堂+虎仔
肯定夾過期先咁出
依舊咁鳩嘢裝係隻手
鳩up都可以中
原來係PTSD
https://x.com/jujutsuphanpara/status/1792578589751116057
咁dum本整公仔tag,唔會齋遊戲宣傳咁浪費掛
突然回帶返
佢既不義樂器落既束縛係淨係得返50下
定係敲幾下換幾多下
其實會,日本好多手機game/動漫間唔中就整依啲
冇想像中咁麻煩
唔係限換既次數
係本身拍一下手換一次
而家敲一下可以換1-50次
成日束縛埋d冇謂野/多餘野/甚至負面野 然後換黎正面效果真係好方便
咁咪變左羅

成件事咁鳩都中
估中果個係精密分析,估中鳩答案
堅勁

正常人會將呢d option 排除

話說不義遊戲 (ブギウギ)既英文唔係用意譯
而係用音譯即:boogie woogie

「具有超人力量的邪惡巫師」本身係幾咒術feel
但拍下手同音樂個關係其實唔大

佢將隻手變埋樂器呢下
應該處心積累
最難明係點解佢要揀個咁柒既樂器
我屌
唔撚係真掛

唔反了 最強搞笑漫
算啦,諗咁多做乜,睇完笑下咪算

咒術經濟
一秒50下好勁
先不論係唔係海底,獄門彊要絆住宿狗一分鐘,應該無咩人做到
學555咁回憶咪得
佢咁多故人
呢d 先係真咒術博士
係咁吹咩佛呀、咩帝釋天呀果d 要跟佢學嘢
聽到東堂個不義遊戲改,伏黑惠都忍唔到笑

虎仔:東堂!
東堂:應該冇問題架braza!不義遊戲改!
(kaaaaaaaaan)

東堂:我哋就好似輪盤咁,轉轉吓!
(kaaaaaaan) (kaaaaaan) (kaaaaaaaan)

惠:仆你個街,俾我靜靜哋唔得嘅 (笑到震)

*kaaaaaaan就係舊樂器個聲

因為你估唔到
芥見最鍾意搞笑節目,呢個ハンバーグ都係啲諧星梗嚟,14卷卷頭已經玩ハンバーグ
只要肯將里梅淨係身體換走就知佢有冇J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞