咒術迴戰 (91) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
下話內容
你屌緊女個陣同你換位, 仲一秒換夠50次, 等於一秒出入抽插咗50次, 仲要係ntr
你屌緊女個陣同你換位, 仲一秒換夠50次, 等於一秒出入抽插咗50次, 仲要係ntr
估唔到今日仲有人傾緊
其實以虎杖冇望過去嘅情況嚟講
可能真係虎杖嘅技,令宿狗一個一個睇到佢以前殺死過嘅人
然後唔知點樣,就變成結果係由虎杖教懂宿狗愛
應該唔係真係五條復活,似係幻覺
我都有咁諗過、 山本總隊長
火火十万億死大葬陣
東堂個束縛係咩?
原本一秒可以用50次
而家變成1秒只可以用15次嚟強化效果範圍?
通靈王
又loop多次咩一秒都唔得閒悼念
東堂同無敵柏青哥全部都係啲得作者寫得死嘅人嚟
個能力無撚敵到小學雞反彈你個反彈咁

柏青哥要佢唔死,寫佢下下roll中就得
要佢死,寫佢roll唔中就一野秒

東堂死唔死,唔撚關佢裝完個濕鳩敲擊樂器一秒換到幾多次事
芥狗要佢唔死,佢下下都換得中,宿狗都要死
要佢死,佢任何一下換錯就又係秒

證明套野嘅能力design係鳩嚟,係完全冇規劃,冇相剋問題的

有乜相性問題就束一束縛啲唔撚關事嘅野就可以overcome
作者想到去邊作到邊
日車領域審人,唔知會審邊條罪,審完沒收原來又由佢up鐘意收咩
大把例子證明作者留好多空間比佢自己up
總之唔係角色&設定決定故事走向
而係作者邊作邊決定故事走向,再一直加設定
咪講左虎仗剋真人同宿狗囉,不過打左半年中左十次黑閃大家都係係流少少血啫
我都以為係 裝個樂器係隻手咁撚滑稽
當你以為係假果陣 就真係出真嘢俾你
最on9係東堂依加先比出場
處刑人劍、乙骨領域 呢兩個位東堂出場都一定殺得死宿狗
最強樂器
Lm
根本五條應該個陣就搞掂左縮狗 間硬寫100%命中空間斬劇情殺再含到雪雪聲
處刑人劍加lin頭佬硬控都收左工啦
有可能會生中睇過最爛嘅漫畫

又或者係我地一廂情願

佢本身都係預左爛

其實5條突然要死我已經無想睇嘅意欲

除左今之不義遊戲改出場

我終於可以的起心肝大力屌落去

佢攪5條我算,攪東堂佢真係痴撚線
想要伏筆咪即整比你
擺明東堂都係佢諗到先後期放落去 有咩理由5條唔會擺東堂落第2tier 一出世界斬就換撚左佢
東堂一心淨係想同Bra炸再合作
大家都誤解左作者了,作者之所以車輪戰宿儺係因為想拖延時間比主角個邊搵人去娜美克星收集7粒龍珠召喚神龍復活2.5,而被派去搵神龍既人就係釘哥,所以佢先退左場咁耐,其實一早醫好左佢去做任而家2.5出返黎證明左釘哥成功左,不愧為老師既學生
可能復活完一逆風又咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞