咒術迴戰 (91) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
東堂同烏鴉嘅秘密協議係base on 55555會輸同成隊人輸剩虎仗同宿狗打嘅局面
佢地動機好撚弱
有咩理由唔係東堂救傷者 係要出憂憂
成班人冇人諗住保55555,預左佢送頭
好撚期待到時動畫化

大家有冇咁鍾意玩E嚿野
[url]https://www.instagram.com/reel/C7FUTXNvobF/
[/url]

有人上左色 整左gif
呢個宇宙觀入面 為何有「成佛」之概念耶?何如?
我呢個問題指嘅是概念只限制於臭術之世界
如果有此概念 則係話 我老師係咩呢?你.唸下
.開估la
可能就係作者本身好撚勁,因為佢修佛教最強法門之一嘅金剛乘,姐係密宗
即係話
其實咩嚟?
法器。日本佛教嘢
lm
所以我用明王去形容呢度’現在’嘅老師
根據芥見咁鐘意撚讀者嘅性格,為反轉而反轉炒熱度,下話老師一定唔會復活,以往有咩重要人物出現同死會直接喺開頭同中間發生,結尾嘅懸念多數唔會應現,例如結尾宿狗斬首老師/老師同宿狗自爆,再下一話都係反轉,乙骨/日車/老師離場都係話中直接講明同突然發生,結尾唔會留懸念下話離場,最多延續下話開打,所以芥見呢次都係炒熱度,就算老師復活都唔會係下話
大家都好想2.5死
芥見預判左你既預判 就無諗住寫你個版本啦
笑到癲左
我一直都諗
宿根本可以藍染式咁秒左東堂
甚至唔駛寫點破解
5條都係凡夫 東堂真係凡夫都不如
唔知有咩咁難打
幾正
驚閪咩

開頭講到虎仔可以打中靈魂,宿就好撚驚,但宿連無量空處啲傷都可以pass比伏黑

一開始虎仔打中果下以為叫得醒伏黑,點知同你講伏黑決定掛機

咁比你打足幾廿次黑閃,宿都係無傷架啦
邊度法器呀
今次復活3秒出個無量空處夠唔夠?
斷估都唔會完全復活
一陣同你講原來係 宿狗打55555 中咗最後爆缸果下無量空處之後,同全世界讀者一齊FF之後嘅戰鬥FF足一年就好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞