咒術迴戰 (91) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
宿:中自己術式我當吸收返咒力
懷疑作者已經唔記得左虎仗識剪人呢個設定
佢鳩畫邊會記得
少年院嗰隻呢
唔係佢自己黎咩
用乜都冇依家咁高討論度同搞笑 不得不服
咪放閃光彈
237秤飛去裏梅個頭上面可能就係東堂轉過去?
同埋呢集宿儺都有叫鹿蛇做亡靈,已死之人但又被復活
假手拍唔得快
佢而家裝樂器一秒振動50吓其實幾撚鬼才

係柒咗啲同好笑咗啲
如果寫佢真係用術式笑死左自己其實幾好笑
都任佢up 轉個條件係可以同任何生物交換位置換宿狗入海底都得 有咩鬼才 根本佢就係想搞笑
咁一早換宿儺入黑洞咪得囉,做乜要打咁耐
唔夠好笑
鬼咩才
佢本身術式條件係“拍手”
我當佢苦練加束縛,都無理由可以強化同擴展術式去到一秒50次,仲可以改變發動條件
佢無咩真正既付出同副作用架咋喎
束縛嚟 只要自己真心驚就會冇事
見撚到東堂,以為有正常打鬥,點知出嚟搞笑

你諗唔到,咪話係減弱版嘅不義遊戲囉,照樣跟之前一樣,不過範圍或者發動上多咗限制囉

屌你老母,居然大特寫話係不義遊戲.改,加張樂器插入隻手,就當復活,仲要勁過之前

我已經可以話,芥見條仆街,絕對係垃圾廢物,完全無創意
套野仲有幾多伏筆未解
畀人打橫斬開咗
矮咗少少當正常損耗啦
咁都叫無創意? 邊個會諗到塞個樂器喺隻斷手到? 個樂器仲要好多人都唔識但又真實存在
創意哩家嘢呢,唔係無人識你用就係創意

咁你話用舊屎打贏宿儺都叫有創意啦
如果佢下集真係咁寫,我真心會覺得好好睇
復活既五條老師攞舊屎出嚟,諗起都笑到噴飯
搞笑佬見到你個comment笑撚到仆街 直接成真 咁就神作
咁睇王晶得啦
束縛而家buff黎
唔會有負作用
你睇宿用束縛buff到招開幾咁make sense先
唔好估劇情點行啦
點會估得到, 作者條友就係唔想我地估到D 劇情先會9到咁
下集5條出返來又得/ 一集之後返機場亦得
就算5條真係復活到, 都唔會好似以前咁型

反而東堂返返來加件樂器係我眼中唔係重點, 原來走向一向都唔係正常 下集隨時來個USB 六眼裝係乙骨到出返來都無問題

我發覺D 高手普遍最怕遇到 能力需要估計/ 賭博成份既對手
因為真係得個估字, 無得係能力/ 力量既層次上硬碰硬, 好似單純猜包剪揼咁
所以佢唔鍾意東堂呢類人實屬正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞