Toyz:時光倒流還是會販毒

363 回覆
35 Like 271 Dislike
點解佢又媾到正女
有名有錢有口材幽默感,樣又唔差 係差冇米7
呢樣真,台妹本身又easy pussy,加埋呢啲條件實食到係衰on9搞到坐監入去變easy asshole
判佢終身好d wo
應該係販毒之後唔吊兒郎當,學到新野識到小7,做翻個男人之類
好過佢之前詐賭完跌咗千幾萬都仲唔識死啫

講真佢之前坐完幾個月出嚟之後個人都唔同哂喇
衰咗就係衰咗咁解
咁講左咩
呢d垃圾隔黎post 仲有人想羨幕佢
佢係差身高 佢樣唔差 加上佢跟本唔係個d自閉毒撚 好撚開郎份人 如果佢178 佢會好撚屈
認咗啦
佢都唔撚係第一次㗎喇 兩個不相伯仲
統神成日臭港仔掛在口邊歧視香港人
物以類聚
販毒得嚟嘅錢可以比晒條女?
賣大麻搞到好似賣白粉咁做乜
其實已經唔洗要身高啦,男人身高咪又係用黎溝女
佢已經達到左身高用途既目的啦,食左既靚女網紅多到數唔哂
佢直播係講如果佢要坐兩年先可以有依家咁既人生同人生態度,佢會願意姐

垃圾記者
加監啦毒犯狗 出到來又賣過
冇錯
倒流既話
世界既運作
同自身既經歷思想,根本乜都唔會改變,
會同以前一模樣

所以件事依然會發生
條女好快有其他人照顧
垃圾毒販,坐得果4年,販毒呢啲應該要死刑食子彈啦下話
台灣除左係有得投票選總統之外,好撚多野其實三地一家親或者仲撚衰,犯完事仲可以做公道伯日日收錢收到手軟,再撚化班台狗,明明班台狗響巴哈同PTT一講到香港人就港狗前港狗後,依家成大個香港人日日撚化你地,仲食唔少easy pussy然後仲一堆傻鳩台狗撐佢
well said
01又作新聞

今天的我問自己問題,如果倒流回去,我有兩個選擇,繼續吊兒郎當,或是繼續關回去,我會選擇後者,這兩年來,我強調,學到最多的,就是認識自己
好同意 大把公屋男 肥矮柒毒 放棄人生mode咁行屍走肉

Toyz窮撚出身 讀唔成書還讀唔成書
無因此自暴自棄 反而發奮圖強
無論人生精彩程度定荷包厚度都屌打一班40歲三大u grad

雖然柒撚咗𠵱舖
但佢屌靚女嘅數量+溝女技能足以令佢喺監獄比人當神咁拜
唔洗諗,仲要禁入境7年佢條女一定屎眼都比人玩埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞