Toyz:時光倒流還是會販毒

363 回覆
35 Like 271 Dislike
咁你又唔好屈佢 , 佢笑鳩個段明明講緊班行屍走肉 , 庸碌過一世既人 . 搵40歲三大grad 比較Toyz 係另一段既嘢嚟 . 睇吓啲分段先 .
比Toyz 吊打 比三大grad 屌打等於廢物人生? 佢好似冇咁講過 , 唔洗下下打稻草人喎 . 咁之後講啲咩99% 狗同loser 就唔成立啦 .

證明人價值觀有問題本身就好困難 , 冇矛盾衝突位根本就冇得"proof" wrong . 所以我一開始先問你點證明佢有矛盾 . 同埋而家講緊仲要係資本主義世界同人講唔好用錢去衡量價值就難上加難 . 成個社會就係想你咁諗
prove*
小朋友,你手上個Figure個第一代已經係55至59歲,現年40至45歲係計第四代,啱啱先44,000,仲要係中位數仲有一半Below
蘋果日報班友咪又係信哂
入去岩啦呢d 仆街
手足黎架咁樣講野
01而家出 fake news都得
假新聞法真係無敵
工廠咪已經會加工
你老未火麻仁就唔撚係大麻咩
時不時就掃
你大陸有咩合法嘢係唔可以下一秒就非法
玩鳩我咩
好多人都得
由其窮過既人
好撚肉酸
其實我都唔鍾意toyz 既為人同行為

不過你d論點好撚洩
同埋睇你應該大學都未讀過

我都係呢幾間大學出黎
但冇人談吐好似你咁on9

搵5萬/買到樓都做到論點
喂,有邊個上到中層做唔到
真係有料/博個班,一早唔駛做/離開左香港

人生很精彩
玩X game
咁大把人夠16/18 返一排M 記都做到啦
個d全家出旅行/做義工,做咩撚野
清講真,你當中學寫議論文?
條on9講一大堆廢話想證明toyz係垃圾 大把人勁過佢
但係d point完全係廢
事實就係幾撚唔鍾意佢都好難否定佢成就
你作麻好地地一個速成撚
竟然可以打到咁撚無point同人討論
Sor 唔係做IT
係你口中所謂三大出既專業人士

定想打稻草人
屌 你都九唔撚搭八
成段野冇理解清楚,就係到性幻想

大同有料既去左類NASA做,追夢
冇料/普通人咪入政府坐 都10幾個一個月

講真,你logic同 言談咁撚on9
讀邊間咁撚曳
似中學雞/未讀過uni既人
條撚樣真係好煩
希望佢可以係入面俾人插屎眼
師兄你好撚肉酸
無人忽略佢缺點, 佢反而係將所有衰野都一五一十講返晒
你用你個豬腦諗下, 點解佢詐賭+販毒之後
人氣, 流量, fans, 成就仲高過之前?
有邊個做到? 99%既人都係社會性死亡

販毒狗, 詐賭垃圾, 係人都知
講得出口既人=情緒主導
乜原來做犯法野=吸引更多觀眾?
點解得佢做到? 原來世界好多戇鳩仔囉, 多到坐滿小巨蛋既數量
哦~原來係咁, yes, you're right.

你舉既論證好撚肉鳩酸, 你自己唔尷尬就想人尷尬?
X game含家旅行演唱會全部都係建基於金錢, 佢屌打你
義工乜乜柒柒, 佢買贖罪券屌打你
想講生活滿足人生美滿?
佢出事後, 唔再淨係開直播打機, 生意一羅羅, 係咁搵錢
比你更了解自己, 邏輯比你更清晰, 比你更知道自己想要乜
都係屌打你
吊打那批奉公守法、為家庭付出的人
sorry真係100%屌打
你營營役役忠忠直直
以為自己人生100%很精彩
點知見到個社會垃圾仲精彩過自己
接受唔到原來自己咁撚戇鳩
竟然比唔上一個所謂既社會垃圾
當然唔撚憤氣
無人忽略佢缺點, 佢反而係將所有衰野都一五一十講返晒
你用你個豬腦諗下, 點解佢詐賭+販毒之後
人氣, 流量, fans, 成就仲高過之前?
有邊個做到? 99%既人都係社會性死亡

販毒狗, 詐賭垃圾, 係人都知
講得出口既人=情緒主導
乜原來做犯法野=吸引更多觀眾?
點解得佢做到? 原來世界好多戇鳩仔囉, 多到坐滿小巨蛋既數量
哦~原來係咁, yes, you're right.

你舉既論證好撚肉鳩酸, 你自己唔尷尬就想人尷尬?
X game含家旅行演唱會全部都係建基於金錢, 佢屌打你
義工乜乜柒柒, 佢買贖罪券屌打你
想講生活滿足人生美滿?
佢出事後, 唔再淨係開直播打機, 生意一羅羅, 係咁搵錢
比你更了解自己, 邏輯比你更清晰, 比你更知道自己想要乜
都係屌打你
吊打那批奉公守法、為家庭付出的人
sorry真係100%屌打
你營營役役忠忠直直
以為自己人生100%很精彩
點知見到個社會垃圾仲精彩過自己
接受唔到原來自己咁撚戇鳩
竟然比唔上一個所謂既社會垃圾
當然唔撚憤氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞