Toyz:時光倒流還是會販毒

363 回覆
35 Like 271 Dislike
唔係住警察宿舍學人販毒
alpha
咪就係囉屌就係吊兒郎當先會撈偏,佢真係覺得呢份係腳踏實地嘅職業
兒登仔真係睇哂人地直播講乜先屌啦
人地都唔係傳媒講既意思
真係唔知邊個深d…

如果你有40歲ugrad 人口數或者用呢張圖predict到講嚟聽吓
老老實實,如果有 Toyz 的人生,但要你坐兩年監,你願唔願意?
https://lih.kg/3697847
點解唔打靶
老母一箱一箱大麻種子咁係淘寶訂
大陸不知幾多大麻合法買
唔識就唔撚好出聲
咩叫毒品 你政府難抽稅難控制咪毒品囉
我建議你search下中國合法大麻種植同出口
一邊話"用錢去衡量人的價值"係垃圾 , 另一邊又係到講 三大grad 好多都有樓,月薪5萬以上吊打大量香港人
咁證明唔到佢有矛盾有衝突架喎 , 佢可能都覺得三大grad 屌打好多香港人 但Toyz 同時都屌打哂好多三大grad , 咁你想駁佢啲咩
咁法律定義為毒品咪毒品囉 佢去泰國開大麻店成件事咪唔同曬
大麻點都好過你戀童掛 大麻係地球某啲國家都叫合法 你戀童仲要講明想屌 想知邊個國家合法
你咁樣完全冇證明到佢價值觀有問題 , 你只係重覆緊佢講既嘢 ...... 算啦 連登質素 唉 ...
錢唔講屌女唔講,成就都一定唔會差,佢21歲做世界冠軍,起碼新聞有佢個名。台灣、香港知名。接到廣告工商,而且算係KOL一線,證明有市場,有自己加盟既品牌。當然佢有販毒有欺詐,但佢亦有佢既成就。
轉左做藥用加個工已經買得
咪撚玩啦 明唔明 唔明我點撚樣買到呀
工業咪藥用 改少少種嘅方法佢入面啲成份已經追得上娛樂用
畀咁多個名你就係想你覺得某樣係特別好
事實就係全部一撚樣
洗腦就係靠依啲terms
佢話比起佢之前冇出事一帆風順吊兒郎當
佢都會選擇今次既出事令佢成長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞