[襟爆平安鐘] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2718]

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
蒙頭入閘
拔狗好撚曳
呀拔同amad 都踢到唔錯水準
點解到季尾先有得出
1月-2月果陣已經講amad 值得更多出場機會
連forson都排佢前面慘撚到,好彩佢把握到果少少出場時間
打防中仲好過美路
咁話晒佢由上年8月傷到年尾先好返
唞咗半季操返個態其實都差唔多
角球雲B LASTMAN推甩波比人多打小
防守貢獻有用過湯哥
ON9BUT買斷係要比多10M定20M??
正正經經搵兩隻黑鳩防中算啦
可以再多d game time
鄰居下季衫made in uk
On9but頭幾次出嚟都跟唔上節奏又派膠 嗰陣時個個喺度屌
有次amad後備入替 冇表現 個個又喺度屌話:終於明點解唔出佢
當年搶唔到華記真係費sir一大敗筆
華記拍細緊 當打既華記又係鐵人嚟 應該唔會有落河 白lin呢啲二線浪費金錢既投資出現
六號位剩係後備出嚟係難適應
連隊波個節奏你都未夾到 咪出到嚟齋犯規
Amadou Onana又話垃圾
on9but有得出個排真係唔掂
又鈍又跣腳又成日用手
ON9BUT有時D腳步完全跟唔到
有時睇落又好似跑得好快咁
佢最大問題係成日交失波 默契問題為主
平平地買返嚟擺下啦 唔通一年走兩個六號咩
我都覺得唔好一次換晒個6號位,柒柒地10—15既話買斷多個人用好過。。下年仲要執正前中堅位,閘位又唔知點部署。
話晒都叫坐左一年,一齊練過波默契下年點都好D掛
條友全速跑唔太差
問題係防守路數同反應兩樣都唔夠好
守邊容易比對家翼鋒fake兩fake 就輸哂重心跟甩
重括而言,如果唔夠錢入件豪門級數CDM,都要唯有用住佢先
事實上近排堆黑鳩防中未必可以幫你解決問題
熱狗堆黑鳩又係風火輪咁排住隊傷
計表現舒拉達連都仲好過on9but 始終踢開英超係唔同啲
英超6號位好難俾太多時間你慢慢適應 強如米路派1,2次膠都足以平安鐘
C9最勁嗰陣隔離都有隻雲耶馬
佢其實似B2B多過防中
阿拔係真係打六號位中堅前一格
Amad入替點會無表現係啲人唔接受現實想踩低佢無波入就話廢
實際串連走位甚至成日回防都偷到波 已經證明佢更值得有正選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞