[襟爆平安鐘] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2718]

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
上年好似聽過同樣嘅嘢
世盃版on9but
完場果陣特登去場邊等好彩都影到
巴狗快買
單防麥總既男人
如果車狗過唔到ffp,會唔會第7名頂上踢歐霸
咁玻璃邊有計
唔傷個陣又唔係好跑個種
咪ff啦
剩係坦狗幫手買mm救軌盤數都輕鬆啦 何況仲要俾軌踢到歐戰
朗哥+辛祖 = 58分
依家57分
OO繼續打6號唔止係係慳翻啖氣,直頭係會害埋佢養壞佢
明奈bb速度同身體質素唔夠
防守力唔夠做6號

另外佢風格都唔係派長傳
打6號亦都做唔到deep-lying playmaker效果
今場Amad第一球做既嘢就係一直以黎想隻右翼做既嘢
自轉兩季以來做過幾多次?
足總盃踢贏鏝好過
夾硬要佢打6號,打幾年佢應該會變下一個四不象
而家先發現熱狗第五個位都唔係好穩軌係有條件送佢哋落去打歐協
嗰場3-4我地幫人起機
諗起費sir當年442中場 無攻中位
肥安格硬打後一格咁
1. 其實坦今季諗打雙8係咪都係想減輕佢既負擔同消耗?但有一點都要關注既就係對上幾場般奴無踢成隊即刻唔識攻無人交到key pass,過去幾年進攻上太依橫佢,有波都交哂比佢做,結果其他球員就有般奴依賴症,佢一唔係度就唔識攻

2. 希望下季可以免簽到一個有經驗又唔介意打後備既前鋒同賀撚輪換

3. 如果真係咁而係同賀撚夾既,佢兩個唔該夾下邊個負責前插邊個負責拉空位

4. 其實即係要搵一個有技術,傳到波既費特
依場波證明咗幾樣嘢:

1. 般只要休息夠唔好chur盡,的確係好好多,變翻世界級

2. 海龍仲未啱踢正選中峰,後備入嚟先發揮到身體同速度優勢,今季因為馬狗傷而要佢打足咁多場正選,對年輕球員嚟講真係太多太chur、亦都唔公平。(有祖同樣道理)

3. 麥湯可以試吓推前打正前,同般有時輪流插上。

4. 坦狗戰術一定要有個work rate高同速率快嘅6號cover翻中場同後場空檔(只少一定唔係米路、on9but叫好啲啲咁多)

5. OO一定係打8號位或者再推前啲,佢同fdj 完全係兩個唔同skill set,再叫佢打6號位嗰啲可以慳翻啖氣。
1. 其實坦今季諗打雙8係咪都係想減輕佢既負擔同消耗?但有一點都要關注既就係對上幾場般奴無踢成隊即刻唔識攻無人交到key pass,過去幾年進攻上太依賴佢,有波都交哂比佢做,結果其他球員就有般奴依賴症,佢一唔係度就唔識攻

2. 希望下季可以免簽到一個有經驗又唔介意打後備既前鋒同賀撚輪換

3. 如果真係咁而係同賀撚夾既,佢兩個唔該夾下邊個負責前插邊個負責拉空位

4. 其實即係要搵一個有技術,傳到波既費特
唔係坦蛇咁撚硬頸死都唔俾機會amad
今季唔洗睇咁多閪波
Amad啲推進真係有威脅過自轉好多
你試下今場輸撚左個主場 應該會好似碧咸喺大球場講野咁
自轉最大問題覺得自己好好波
唔係撐坦同自轉
但代入返坦個角色
自己咁貴買自轉返黎
坦又咁大ego 自己同時都應該都想自轉打返起嘅
所以不斷俾機會自轉
可惜自轉唔生性
季尾呢幾場+fa cup用多咗amad
宜家慢慢擺佢去正選 知佢真係做到右翼要做嘅嘢
都好過下季keep住用自轉嘅
下季買到olise嘅 自轉真係可以借走
契仔都係咁話
當然都係個句
希望有日綠木會返到黎
之後要分時間俾三隻右翼就後話
綠木一定唔會翻到離啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞