[襟爆平安鐘] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2718]

1001 回覆
1 Like 7 Dislike

般隊場上場下都全能到仆街
英超中下游料靴里拉 呢d質素 搵咁耐都未搵到
未成名既後生仔黎講,成個package好貴
都係考慮曼聯黎緊冇咩budget 去買進攻球員,寧願留多佢一季姐,除非綠木回歸就唔洗佢,或者借到啲前鋒用
綠木回歸都係踢翼多,正中鋒都係要買人
貴都好都要件當打既
摩已經錯左一次,so b
呢球3打1睇到已經輸9成,估唔到on9去咁盡
球探垃圾,再搵唔返vidic evra 星仔 小豆平靚正球員
Social media中毒者
佢做簡單嘢搶下波都可以 帶住波行多個五碼就會柒
失第一球一連串犯錯
on9but踢空氣
大碌比人走身後
最後哥頓空晒
呢球係咪awb小兒麻痹果球
漢尼拔都好撚貴,仲要重點陪養,但加陣都係掛牌,叫好過阿狗隻根度斯少少
60m歐呀
安拉拔一借入嚟就有依個質素 (都少柒架啦)
就唔洗咁煩
訓醒想打返少少尋晚場波嘅睇法

米路都可以話唔識打中堅 Gordon嗰球又輸身後 其餘時間叫做做到本份
但AWB真係可以躝得 大碌讓埋個右閘位比佢打都係屎咁 進攻防守都甩 連角球Last man都甩 要不是拔已輸
如果對拔公平少少 佢今年可以打足一場六號位嘅時間真係唔多 佢嘅位置感同場上節奏係真係似返個正常20幾M嘅中場 雖然肯定唔係必然正選 但補多十幾M有得簽到 喺米路走嘅情況下係值得留吓睇多年
反正下年無非洲盃 25年暑假再諗都唔遲
海龍個問題其實同上年有祖好似 後生仔後備落嚟衝散對面 同開波就要同對面後衛拉据嘅難度差好遠 問題就係無另一個經驗中鋒同佢輪換 依個問題坦都講過好多次 開埋口下年肯定要簽多個中鋒頂返受傷馬個位
到最尾十分鐘如果唔係後備有多個中堅換出嚟嘅話肯定又係輸返轉頭 所以你話中堅左閘荒同成績無直線關係真係講唔通 坦值唔值得留多季真係世界大戰講唔埋 以而家加利仔同Board嘅關係(北部大都會Project) 如果佢都開口話坦會留多年 好有機會真係比多年機會佢到完約再算
借去賓飛加費南迪斯好似皇馬搶反黎.未用過。
係呀,屌
The reported fee was of €25 million – €40 million including bonuses.
今場見佢執second ball啲企位好準
之後仲要食塵
傷完之後好似慢咗好多
The fee paid by the Manchester club was believed to be around €5 million, possibly rising to €10 million in add-ons.

收唔收得返依舊錢

400場就好啦 唔好再多啦
希望有800
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞