[襟爆平安鐘] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2718]

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
下面果兩個返而未必想要
有冇啲守>攻既
比人射少幾腳波都好
韋斯咸射手安東尼奧批評阿仙奴球迷經常妄想,十分討厭。33歲的安東尼奧(Michail Antonio)以前已經討論過阿仙奴球迷,而且表明不想他們贏得英超,當時惹惱了很多人。

這位征戰英超多年的韋斯咸射手直言,非常討厭阿仙奴球迷:「阿仙奴球迷讓我很惱火,一旦接近任何冠軍,他們就是世界上最好的球隊,實在令人難以置信,這些人的妄想有多嚴重?上季,當我們在主場擊敗阿仙奴時,當時他們是榜首,我的經理人立即打電話給我,說我是個廢物。

安東尼奧的言論令鎚仔幫球迷十分雀躍。有人說:「哈哈,他描述得很好,他們確實是最討厭的粉絲群。」另一位球迷表示:「阿仙奴球迷太難以忍受了,就算他們幾乎沒有贏得甚麼。」

佢個經理人做乜撚
下年大清洗,迎接青春風暴
佢經理人阿狗?
Ig workrate好高
後備唔係單單為左平,為左揍人數,正選如果傷左你分分鐘要頂幾個月,手球佬近兩場雖然對比米路之前防中既表現叫做好少少,但明顯地速率完全跟唔上英超,都有唔少犯錯
屌你仲想留拔狗?
ching有道理
但連正選都未執掂
後備打個8折都要收貨啦
屌你地班仆街 你地譯左個韓文先啦
嘩班賤種真係含緊椰子
含左咁多條撚唔驚嘴仔抽筋?
躝啦屌你老母
孩子回家吧
有冇手足一齊去西班牙叫佢come home
死奠狗都奶
睇你點SCOUT同合理運用資金姐,正選位買個HOLDING 6,後備位例如可以買MONACO既FOFANA/飛燕諾既MATS WIEFFER,依兩件都傳緊20幾M就可以交易
倫敦含撚王果然名不虛傳
就嚟拍得住吹蕭萍
費時轉個頭amad彈起又入坦狗數
明明係amad自己喺sunderland踢到曉飛先要收返嚟
跟著返到嚟就出場次序永遠喺轉狗後面
馬狗都有人吹奏
要計後費sir時代 生存最耐嗰幾個就係佢
曼聯更衣室文化既崩壞點會唔關佢事
兩樣冇衝突wor
老老豆豆
你1-3點唔多唔少都係因為上季仲有廢特
只係佢甩波多 交波屎 掩蓋左佢防守既貢獻
佢真係同你搶到癲
雖然有時真係覺得佢好撚廢同埋個頭真係好撚核酸 但係其實幾鐘意佢
傷患加上佢本身份人容易意志消沉
如果佢真係賣到60M以上 我可以當呢個係咩都冇發生過
50m都即deal喇懶撚到出汁
有人接貨即屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞