[襟爆平安鐘] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2718]

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
芝娃娃報國安拉兒子未
【香港ekids>倫敦ekids】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLXXIX
https://lih.kg/CmkDFyX
#298 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

d阿狗真係on撚9
安東尼都叫翼
又慢又廢又單蹄
韋斯咸射手安東尼奧批評阿仙奴球迷經常妄想,十分討厭。33歲的安東尼奧(Michail Antonio)以前已經討論過阿仙奴球迷,而且表明不想他們贏得英超,當時惹惱了很多人。

這位征戰英超多年的韋斯咸射手直言,非常討厭阿仙奴球迷:「阿仙奴球迷讓我很惱火,一旦接近任何冠軍,他們就是世界上最好的球隊,實在令人難以置信,這些人的妄想有多嚴重?上季,當我們在主場擊敗阿仙奴時,當時他們是榜首,我的經理人立即打電話給我,說我是個廢物。」

安東尼奧的言論令鎚仔幫球迷十分雀躍。有人說:「哈哈,他描述得很好,他們確實是最討厭的粉絲群。」另一位球迷表示:「阿仙奴球迷太難以忍受了,就算他們幾乎沒有贏得甚麼。」

福頭farewell左主場球迷未?
咁隊波本身係真廢
之前啲人成日屌般奴限制咗隊波上限,點知依家隊波係靠般奴保你下限
轉打左閂 算鳩算啦 反正成日j 佢回防
你下下射到好靚既孤線擺角仲要有力既就有用既,好似洛賓的軌跡咁,明知你擺大位射遠柱但都守唔到

但自轉依家係連射波都好似街場啲人咁,啲動作每一次起腳都唔一致,令到啲射波力度、角度可以球球既軌跡都唔同差好衰,不過最慘係佢好似唔識發力咁
同意
般最雞肋就係呢啲,限制上限但保到下限
錫住用會好啲但本人唔肯休息
佢d軌跡一係高出
一係就唔夠孤度
再唔係就痾尿咁
如果佢射門啲動作係穩定、識發力既啲孤度、軌跡同力度係唔會球球都差咁遠
琴晚落咗場散步一圈
散步hea 扭射唔入
Mount都傷一季,我驚maddison嚟到要退役
三隻潛力股入波,下季搵佢地做重心啦拜託

其他垃圾清得好清
麥迪臣條友傷開
坦蛇教到咁唔洗炒,都係更衣室未作反
般狗sick leave兩場
靠其他人一粒都入唔到
但呢度般狗就好似地底泥咁
所以話佢平時都唔知練乜
右腳又無,又無killer pass
D射門一係唔中龍
一係中龍但無力
決賽出trashford
隊波一壓迫一定漏窿
唔出佢一定扭計
結論 等佢扭計 之後夏天甩手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞