傳 NVIDIA 為了 RTX 5080 能賣中國,限制 RTX 5080 性能,與 RTX 4090 D 相約!

209 回覆
4 Like 40 Dislike
答非所問,我再問一次,呢啲唔係叫指責?請將上述留言逐一反駁下點樣唔算指責法
拗贏你呢啲硬頸歪理撚屌已經開心返少少
因為邪教係冇可能會認錯

同埋你呢度係咪終於肯認輸?
少有喎

同埋你係咪又係用緊以前佢哋嗰啲point
"而家係你要博取我哋支持"

輸曬錯曬啲嘢之後就退後一大步
話人哋應該要氹你哋
博取你哋支持

即係要我博取一班罪犯 一班垃圾邪教嘅支持

同埋唔係想話我癲嘅咩?
咁乜嘢企我嗰邊啫?
「幫佢哋起個名? 起咗咁又點?」
自己作完一個邪教出嚟吹到人哋點衰但原來係無名氏嚟
咁姐係你無中生有
純粹個人私怨

其實係俾人恰但唔敢聲張至需要咁多暗喻
又中共又64咁多比喻但完全唔關事
因為係你無理話人哋騎劫之後人哋先至講㗎
點會答非所問呀???

你仲係睇唔明呀?

即係係你無理地話人哋騎劫之後人哋先可以講到呢啲嘢㗎

如果我一開始就講呢啲嘢嘅話
咁你係唔會聽到我講邪教嗰啲嘢㗎
你明唔明呀?

即係會變咗咁樣:
你:"點解你會覺得諷刺?"
我:"收嗲啦 覺得唔關事就咪問啦"

呢個位變咗我要搭時光機先知道你會介意人哋所謂"騎劫"

明未呀????
唔好最後又扮釣魚咁戇鳩呀
仲遊花園、答非所問,容我再問一次,呢啲唔係叫指責?請將上述留言逐一反駁下點樣唔算指責法

自己答非所問仲好意思話人呢樣嗰樣真係人無恥則無敵,唔會再俾你成功轉移視線
A800 H800 上年十月都ban鳩埋
最新中國特別版係H20
即係嗰班邪教冇自己起個朵
所以我就係無中生有

超犀利嘅邏輯

咁到底點呀?
到底承認我係畀人搞
定係唔係啫?
你最後尾兩句想點呀??

比喻六四點會唔關事呀?
你哋班傻仔維穩咪就係好似成班公安大陸人小粉紅咁樣囉

自己衰邊樣就提邊樣
係要逼人哋講出嚟

唔好最後尾又扮釣魚喎
係蠢就認咗佢
答非所問你老母

呢啲位指責有咩問題?
你無理哋話人哋騎劫
點解人哋唔可以鬧你?

請回答我
唔好答非所問呀

睇返我對上嗰個回覆
時間點問題

好撚死蠢
點極都唔明
蠢人無極限

仲夠膽話人哋遊花園
你就真係有潛質做官員
時間點搞錯曬
然後話人哋指責你

你亂咁話人哋騎劫人哋點解唔可以鬧你?

你一開始問嘢我邊度有指責你?

重複返上面你所講我所謂"答非所問"嘅嘢
即係會變咗咁樣:
你:"點解你會覺得諷刺?"
我:"收嗲啦 覺得唔關事就咪問啦"

係咁話人蠢,真係無人會好似你咁「聰明」屌足一個唔敢開名嘅「邪教」咁耐,又係咁包裝自己係受害者但受咗咩害又隻字不提,「聰明」到呢,又唔會得罪你所指嘅「邪教」,又發洩到你心中不快,好「聰明」呀真係

你就算真係俾人搞,可能只係俾上司恰或者仲讀緊書返學俾人蝦呢啲雞毛蒜皮人事關係等等問題,乜撚邪教得啖笑啦,搵鬼信咩
你無逐個留言反駁,零分重作,容我再問一次,呢啲唔係叫指責?請將上述留言逐一反駁下點樣唔算指責法
你亂咁騎劫點解我又唔可以鬧你
你自己連 4090 禁運條時間線都搞唔清楚亂咁引其他嘢嚟做比喻越扯越遠你至有資格當官啦

紅字你有喎,你話我好話你有隱喻吖嘛,呢啲又唔係指責?
又蠢
又嚟蠢嘢

1. 佢哋呢班邪教點會為自己改個名
佢哋自己唔改名就怪我唔夠膽講佢哋個名
平時我鬧佢哋都係叫佢哋"邪教"

九唔搭八邏輯

2. 受咗咩害隻字不睇????????
你肯定我冇講???????????
你係咪真係失憶???

偷睇跟蹤虐待剝削人權
都唔知重複咗幾多次

就好似上面嗰啲簡單邏輯咁樣

然後畀人鬧蠢
係真係用邏輯去講話蠢
即係人哋已經講啱咗
就 酸溜溜喺度話人哋"聰明"

你真係好撚嘔心
我上面個回覆第二句講乜嘢?

知你會走咗去唔回應
我copy埋畀你睇

"呢啲位指責有咩問題?"

呢啲位 你就係想扮曬人哋唔回應你咁樣
但係我明明就冇
乜撚嘢時間線呀?
即係你上面搞錯咗我講六四嗰啲例子嗰樣嘢?

嗰啲係你搞錯喎

同埋騎劫嗰個位你都仲係要堅持?
真係硬頸到

你interview人哋
你自己走去問人哋平時興趣係乜嘢
然後你再去追問 人哋個興趣嘅細節
你點撚樣可以話人哋騎劫你個interview呀???

你自己問㗎嘛

係咁重複唔使最後尾扮曬係咁樣喎:

同埋你最後尾一句想講咩? 真係蠢就認
唔夠膽就唔夠膽,自己無中生有作啲嘢出嚟想人信你真係笑大人把口

害你嗰個連名同其他 details 少少嘅嘢都無搵鬼信你受咗咩害

偷睇跟蹤虐待剝削人權咁姐係受咗咩害
事發經過完全 skip 哂,淨識用呢幾個字就想人哋信
作文都作好少少,你咁連 LIHKG 講故台質素都不如
我想梳理返禁運件事何錯之有

我 interview 人哋
我自己走去問人哋平時興趣係乜嘢
然後我再去追問 人哋個興趣嘅細節
然後嗰個人亂 up 24 越扯越遠無重點
結果騎劫哂成個 interview
最後我卒之叫佢收聲
佢惡人先告狀話返我好問佢
唔夠膽
講呢啲嘢係咪中學雞?

無中生有有咩好處?
你係咪弱智

同埋我要你信我????????????????
我幾時講過要你信我????????
我要一班喺度扮嘢嘅仆街信我???????
信我你哋有搞我????????

......
..............
你自己一個一個問題問落去㗎喎
有邊個問題我扯開咗呀?
有邊樣嘢我係亂噏㗎?

如果你唔問落去我會講到嗰啲嘢?
你自己逐條逐條問題問落去㗎喎
如果我有突然講其他嘢你晨早捉咗我啦

自己要問落去人哋興趣係乜
最後又話人哋騎劫

千錯萬錯都係人哋錯
垃圾性格
同嗰班邪教一樣

其實你喺隔離post你仲係問緊我發生咩事
然後呢度扮曬人哋亂噏

呢個係重點
呢度你確實係亂噏,毫無討論空間
嗰度你主場又唔討論得又唔問得?嗱嗱嗱你又想指責我問你嘢啦

"你咁樣講到我先講呢句咋喎
你搭時光機聽咗我呢句先??

而家唔係一開始就大大聲叫你收聲喎
而家係話你覺得人哋講嘢唔啱你個post嘅方向 咁你咪咪問落去囉

點解可以咁簡單都可以嘈咁耐?

簡單啲講:
即係你假如覺得個討論個方向開始歪
咁你咪唔好問落去囉

自己要問落去又怪人哋"騎劫"
千錯萬錯都係人哋錯

點解可以咁簡單都唔明?
真係好........."

邪教最鍾意調返轉喺受害者面前扮受害者
nvda 每粒晶片毛利高得驚人,仲勁過apple iPhone.

就算一粒晶片都唔賣去中國
只不過會賺少咗純利,唔會無錢做R&D
性能下降但售價不變
你睇下佢為左做中國生意去到幾盡先
H100 a100 ban 左
出a800 h800
ban 左又出h20

當然佢係現金牛 冇左中國生意的確都會夠錢使 但人民幣香都係事實
仲升值咗賺住用笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞