傳 NVIDIA 為了 RTX 5080 能賣中國,限制 RTX 5080 性能,與 RTX 4090 D 相約!

209 回覆
4 Like 40 Dislike
又唔係光刻機咁大部野 依啲點禁都有方法運到架啦
喺度單單打打都唔知你做乜鳩 又要講又要怕俾人講,我唔明咪唔明,問下都要俾你屈扮明,咁你係隱晦吖嘛,都唔知嬲 what

由此可見,買唔到 display 卡打機對香港人情緒同精神影響真係好大
又玩意外流出開核
1. 如果你唔知咩事
你又點會介意我"單打"某個勢力呢?
你嘅損失喺邊度?

2. "又要講又要怕人知"
上面嗰個留言咪直接回應咗你囉
即係你嘅對正上一個留言就係正正解釋咗呢樣嘢
然後你又重複循環講呢啲嘢????
而且你講呢個point我諗應該係串到嗰個團體多啲

3. 我好撚肯定全世界都知咩事
正如六四成個大陸都會扮唔知咩事
呢個直頭可以呼應返上面嗰一點

4. 唔知嬲乜?
其實上面我都唔係表達得好嬲

但係好簡單一個邏輯諗法
假如受害者真係好似我所講咁樣畀一班垃圾團體卑鄙咁對待
你會唔明白點解佢嬲???

點解咁樣都唔明嘅?

咁奇怪嘅?
咁快已經有立場??
又唔係講緊你

即係只要喺大陸講六四
啲大陸人就話你思覺失調
"點會有可能呀?"
馬上已經知道冇可能發生
就類似"無私顯見私"咁
勁快有立場
又唔係攻擊緊你

勁快肯定人哋冇可能發生呢件事
呢個就係嗰個邪教團體嘅手段
做啲好誇張嘅嘢
然後你講出嚟 就話你發癲
咁就以為自己"無敵"

就係正正好似你而家咁做
上面先啱啱講完
呢度得我一個同你討論
呢度得我一個話你隱晦
仲扮咩唔係話我

如果真係唔係話我
咁你姐係同緊空氣講嘢
咁由此可見,買唔到 display 卡打機對香港人情緒同精神影響真係好大

你上面話人話你隱晦
但呢度得我一個話緊你隱晦
咁都唔係話我兜到咁肉酸又何苦
1. 我唔係介意,我係求知慾高,想同你深入並友好理性地交流

2. 咁係因為你一直以來嘅留言都係令人摸不著頭腦,包括你「上面嗰個留言」,得你一個明自己想講乜咁有咩意思

3-4. 我唔知喎,可唔可以講多少少你所暗喻或者專登將一件事講到唔清唔楚嘅嘢

邊個受害者?邊個垃圾團體?如果係唔關買唔到次世代 GPU 事而純粹想發洩你過往喺其他 POST 所遭遇嘅不快嘅話咁可以唔洗講落去
如果5080同4060一樣或低一級,即係DLss同ray tracing 長期唔會有進步🙀🙀🙀

呢兩隻野要用到ai
1. 求知慾到喺幾個回post嗰度都話人哋有精神問題?
你貼嗰張圖係思覺失調㗎喎?
而家轉軚轉得咁核突???

2. 你呢句就只係重複返你上面嘅唔合理
人哋咪講咗係因為嗰個團體會屈人哋係癲(然後咁啱你上面就真係咁做 真係咁啱得咁橋)

3. 都話咗嗰個團體一定知道我講緊佢哋
佢哋一定好不是味兒
所以會"係咁講某啲字眼嚟攻擊受害者"
呢個原本根本就唔係講緊你
你係咪柒咗? 以為我上面攻擊緊你?

然後你紅色字又係重複同一樣嘢
我咪講咗係個團體做咗啲不人道嘅嘢
直頭邪教咁樣

然後我又話我肯定佢哋知道我鬧緊佢哋
連旁觀者都知道我鬧緊邊個
咁我仲使乜將成件事講出嚟啫
反正成件事講出嚟都會好似你上面咁樣屈人哋癲

就好似講六四出嚟會畀人屈入精神病院一樣
完美嘅比喻
直接回你嗰啲post就係話緊你

上面話某啲keywords
係講緊呢個post入面有其他keywords

咁都要攬上身?
直接講緊你嘅就係同你講

講keywords嗰啲係講緊其他人
4090首發表示本身諗住玩兩年唔駛煩,點知有排玩
同功耗應該無乜提升,最多加價加量加功耗
1. 我對你講緊嘅嘢可以係產生求知慾之餘同時覺得你精神有啲問題,其實無衝突

2. 你呢句只係講完等於無講,仍舊淆底唔敢正面並清晰表達自己想表達嘅嘢

3. 咩嗰個團體?可唔可以講多少少?你攻擊緊嘅人如果唔係我,咁有冇出現過喺呢個 POST 到?又或者你所指責嘅呢班人同買唔到次世代 GPU 有冇密不可分嘅關係?無嘅話你上面嗰堆全部都係廢話

4. 你睇返 #99 自己講過啲乜先,我話完你隱晦,你就接住隱晦呢點大造文章之後喺度講「調返轉而家就話我隱晦」,而家得我同你討論緊,你咁都唔係叫話我,你真係好 funny ,繼續兜吖,睇下你仲點兜落去
事實上你表達就係有問題
而且都唔見得同買唔買到次世代 GPU 有乜關係
你引用我留言唔係講我、唔係講件事咁你講嚟托咩
講到好多人買咁
性能相約就可以出新賣?
應該可以玩到20年
1. 九唔搭八
聽到人哋畀某個團體搞
就話人哋精神有問題

然後個解釋就係話自己有求知慾
完全九唔搭八

2. 想學我講嘅嘢
而家我就係話根本我講到咁樣啲人都知道我講緊邊個
班邪教都會嬲爆爆

如果你唔知咩事咁關你咩事啫?
我嘅目標已經達到咗啦

講到好似我有責任要話畀你聽咁樣
不過我都好肯定全世界都知道咩事
有人喺度扮嘢

然後仲話人哋做咩唔講出嚟
明明我已經講咗好撚多嘢出嚟
但係講咗呢啲嘢出嚟之後馬上畀你話係癲
完全自我證明曬我講嘅嘢啱

3. 咪邪教咁樣囉
仲扮撚曬嘢喺度問
唔係話人哋癲嘅咩?
咁你就過主啦仆街

假如人哋係癲嘅你仲再問?
你弱智㗎?
扮撚曬嘢

仲問嚟做咩啫?
講撚到咁撚樣
你自己話人哋講得好隱晦 你已經可以話人哋係癲
即係人哋只要提及六四你就馬上話人地喺癲

仲要扮曬嘢再問? 又係弱智嘅表現

4. 我洗兜??
受害者要兜?
你會唔會誤解咗啲乜嘢? 會唔會唔解咗你哋嘅立場?

就算你唔係嗰班撚屌 但係你咁快會話人哋癲已經知好大機會係 即係旁觀者唔會咁快插手話提出六四嘅人係癲嘅 好簡單嘅邏輯

同埋我兜啲乜嘢?
驚攻擊咗你??
假設你係嗰班邪教 你而家只係喺度維穩 咁我鬧鳩你就完全冇問題
假設你唔係嗰班邪教 你竟然幫佢哋口一齊話受害者係癲嘅 咁我鬧你都完全冇問題
個前切係因為根本全世界已經知道咩事
件事都已經十幾年
通曬天
扮嚟有咩意思?

仲夠膽死調返轉諗住話受害者係兜緊啲唔知乜嘢
真係今日最大笑話

同埋我話緊某啲人嘅嗰個位
係呢個post入面有其他人講咗唔止一次嘅keywords
係當我開始鬧某班人嘅時候佢哋就走出嚟
當然佢哋一定會扮冇事啦
就好似你上面咁樣扮唔知咩事
第時出到7080都係性能跟4090D相約
就係有雜種同美國佬搞對抗先會禁你囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞