XPERIA 1VI 螢幕由4k降級到1080P ,因此續航表現是歷屆最好!

174 回覆
110 Like 8 Dislike
我覺得唯一挑剔係睇YouTube或者某啲webs會無啦啦搞到個MON傻咗 變返60Hz要ON/OFF返 120Hz先正常返 除咗呢樣無投訴
用下腦細機點堆1吋
工程機都7.2吋
搞咁撚耐仲未fix是咪on9
Errr... 我都唔知點解
半年都黎緊
咦我又好似無試過
可能我對60/120 唔太敏感
三天王鍵定期發神經,要reboot先搞得掂
打機明顯畀同spec嘅其他廠機lag
影相save相豬油膏咁,懶係天然咁少function
捷徑setting唔人性化,連快速開電筒都冇,下下都要unlock入去搵電筒icon真係死得人多
用下腦啦弱智肥旭
大cmos主要肥係個厚度而唔係平面面積
panasonic cm1 4.2吋 135.4 x 68.0mm
panasonic cm1 4.7吋 135.4 x 68.0mm
你用緊邊部吖?
cm1幾多年前呀,拎黎同而家既機比
建議下年用720P

續航會仲好
哦,而家一吋面積大過幾年前一吋既,度量衡改左制?
柒左就收皮啦真係好撚厚面皮
柒足咁多年
上面嗰堆講緊pro i
同埋佢個電筒暗到。。。。。。。。
Pro I嗰陣嘅算法係Save得慢嘅 不過其他之後嘅機無事 三天王鍵發神經係咪因為你發熱窒到爆咋.. 打機唔使講啦 S888你打機實熱到降頻啦 新機嘅An OS向下拉有電筒㗎..
係pull down menu可以set 電筒
唔unlock一樣有
罪大發老脾
以前有4K 個個都屌冇用
今代一次過降到落FHD+ 人人都開心啦

根本所有嘢連大陸牌子都不如
系統又廢過人
繼續孤芳自賞打J啦屌
三天王鍵問題,試過好多方法包括轉用手勢導覽再轉返三天王,裝第三方launcher等
到最後都搵唔到解決方法,問題會一直出現直至下一次reboot

Pro i係我對xperia嘅最新體驗暫時唔會再有下次,除非新機d hardware好正
可能我要求高,其他牌子有自定捷徑鍵,或者double click volume key就開到電筒

要我望住個mon喺機頂拉 menu(個機身仲要單手好難做到)再搵粒電筒掣嚟㩒真係頂唔緊,講緊部機仲要多個人哋兩粒實體鍵擺喺度把撚

要知道好多時開電筒嗰陣隻眼唔稍得開同埋情況好急
6吋機身放2個1吋cmos又要有ois請問其他野放邊到呀?屌人之前用下個腦
死雞撐飯蓋你就最叻
唯一提過pro ii用compact機身帶1吋sensor個source都冇吹過佢用兩粒一吋
不如吹夠後面兩粒一吋,前面又兩粒一吋帶ois?

認真回你post真係侮辱智商
日本的銷售量都唔係好,一早要改革
執柒咗佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞