[本地] [點止廣東歌一種] 香港流行音樂討論 (92)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
佢係咪真係出到
我都好大疑問
到而家一首都未plug,真係2024內出到?
定呢隻就係吹咗好耐嘅demo碟?
希望英皇霸埋今年就送佢去湖南玩嗰啲姐姐歌手搵銀

咁對大家都好
其實幾靚仔
做咩咁憎Gin Lee
Gin Lee真係想喺中國發展嘅話,當初參加完中國嘅歌唱節目之後就一直留喺嗰邊啦,
駛咩特登翻香港簽環球啫
懷疑想壓低budget,用喺studio影+以前影落嘅相,幾張相擺埋一齊就整咗呢張poster出嚟
https://www.instagram.com/p/C9e2EXCviPZ/
謝雅兒《最後一次》演唱會
如果佢壓低咗製作poster嘅budget,然後啲錢用咗喺演唱會嘅舞台、服裝或者音響上面,咁我唔介意個poster核突啲
個MV又幾好睇
多謝支持黃妍
咁佢玩中國好聲音之前都已經玩香港超級巨聲啦
啲大陸綜藝有名氣先會畀你玩
我意思係如果Gin Lee想喺中國搵銀嘅話,喺中國好聲音完咗之後就留咗喺嗰邊,唔會翻香港
佢翻得嚟嘅話,我估佢會想喺香港發展多啲
英皇應該幾難推到佢上中國搵銀
同埋英皇有咁多願意,亦都一直喺中國發展得好嘅藝人喺手,點解要特登推一個想喺香港多啲嘅藝人去中國搵銀?
佢中國好聲音之前已經入咗香港市場都一樣返咗去中國
佢唔係唔想奶
係奶唔到啫
https://youtu.be/XRfm-Gb4AKI?si=ZyKK38EjGC_8LXrU

不過今年除非容祖身要,點都Gin Lee 喇,商台谷都谷畀佢
人哋讚個mv好睇
係都支持泰妹
幾時支持你老婆
牙妍都係第二女主角
唔認得 以為係茄喱啡
咁大塊面都唔認得?
呢張真係official post?會唔會hea得滯
https://youtu.be/f4K4k4pZ-cQ?si=wD3YQGGxpjkNtwnR
陳卓賢 抱抱無尾熊 Live Ian Chan Tears in my sight solo concert
影張靚少少嘅poster要用幾多錢呀
呢張好似流行經典50年
寰亞整出嚟啲嘢真係好多時都一言難盡。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞