[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(54) 水蛭強戰回歸

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
行左spotlight cache system
愈來愈多無課輕課決定將有限嘅資源圍繞住Pro x砌deck而唔去explore其他deck
證明Pro x有急切被重製嘅需要
我上季都靠移動流上無限
呢個功能我未試過成功搵到deck
仲改?
變0攻?
會改2攻,避免女法官減費
之前係見到人地2,3張就可以search到佢用乜,依家好似冇埋
重製,唔保留而家鎖死成條lane嘅效果
單純改攻的話應該要-1或以下
參照吞星個情況唔可以比佢有1張卡贏1條lane嘅能力
至少要限制佢一定要夾卡
咁就陰功囉
關ProfX咩事 明明就係cannonball太勁
咁應該搞炮男
雖然我果陣冇抽
ProfX同掉垃圾一樣 唔比人出卡要改啦

eyJOYW1lIjoiYmxpbmsiLCJDYXJkcyI6W3siQ2FyZERlZklkIjoiQmxpbmsifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkRlYXRoIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJEZXN0cm95ZXIifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkVsZWN0cm8ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkdhbGFjdHVzIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJLaWxsbW9uZ2VyIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJLbnVsbCJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiU2NhcmxldFdpdGNoIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJVbHRyb24ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IlZlbm9tIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJXYXZlIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJXb2x2ZXJpbmUifV19
幾時會更新
個個星期一張新卡 張張新卡都咁勁 唔課金點抽到哂
咁咪唯有玩啲最穩定嘅Deck
你改左profx 邊張卡可以counter hela
減hela攻
我都覺得副ravonna lockdown要改
佢一副野就剋死咗好多副decks
hela deck就算hela係0攻都會用啦
變0攻可能都未必係好事,分分鐘又多個新玩法
Cannonball勁係因為Pro x 可以硬封一條lane令到彈走嘅卡去得嘅位
原本可以留位喺一條lane, 分分鐘輸緊嘅lane會比 Cannonball彈贏
但係你而家留夠3個位都係比pro X封,令到Cannonball嘅變數少左好多
呢個就係Pro X個問題
事實上係啲新卡可以同pro X互動所以OP左
但係社群始終如係輕課無課多, 開口埋口就屌左Pay to Win先至集中攻擊新卡而去擁護一張個個都有嘅pool 3卡
hela 都要改, 但係如果逐張卡排隊改都係排喺PRO X後面
都係要改機制但係如果我諗到好嘅就入左SD做
真係比我諗就
On Reveal: "PLAY" all cards you discarded to random locations.
重生嘅卡會食After play場地效果, death domain會死, quantum world會變2 etc.
唔可以play card嘅地方都唔可以play咁
即係goose, storm嗰啲都可以阻止啲卡出現
不過program一定好麻煩
其實一直唔明點解咁多人屌呢隻game p2w
明明淨係課pass都可以9成卡都拎到
https://www.youtube.com/watch?v=v7jWBAr-LAE
幾好呀其實改到針番主流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞