[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(54) 水蛭強戰回歸

866 回覆
3 Like 2 Dislike
我明,但好正wo, 賭運
睇下隻驚幾慘,成日都無人推了
係囉
呢排太悶
同意
黎緊D卡都麻麻
除左隻phastos
隻game連d balance 都係為左cap水
HEA玩
發現俾少少心機嘅話,其實用咩正常嘅deck都會上到無限,反而想問吓咁多位師兄

上咗無限之後,大家係點樣再爬上去啊
其實有啲咩流派係比較穩陣?定係應該疊埋心水玩第二個模式

我暫時用緊負生命法庭、至高進化,俾人打到口腫面腫 有啲克制最後先出,想早啲撤退都唔得
今日用US agent玩落發覺好勁下 1張2費減哂啲成區高費牌4攻
有啲4,5費卡 其實唔高攻 出張加啲低費雜牌已經陰到唔少人

不過講落隻game 啲平衡真係搞唔掂
Red hulk 對面有能量淨就加4攻 見佢加左一次就有壓力 局局都要用盡能量咁

以前啲好勁嘅牌 Zabu thanos 真係nerf得好緊要
粒time stone 搞到thanos可以早一局出 但thanos 我覺得唔應該10攻 set到9攻起碼防一防上氣都會好呀

Blink 可以5/7 換張勁啲嘅牌 但jubilee 4/1彈最頂個張唔知咩牌
之後水蛭上個版本唔洗講 大家鬥快一齊第4局出

挑戰者幣成日都係抽中100 玩勁耐先有機會6000 蚊
https://www.youtube.com/watch?v=F_ZMS3REHyc
趁少左水姪玩下呢個先
個新mode又咁耐都未出
不過都係同一玩法加d獎
應該係時候整d新既模式先係
真心打到無咩心機,就黎日任都做唔曬
久唔久都會做漏
us agent 2費黎講係好勁
堆日任只要無得打試驗場快刷都覺煩
一張卡贏做左好耐
一卡有機會試驗場用果副1 2分做到但係出5-6分卡要打返人先得 對面仲要隨時走你6分都放唔切

最近玩呢副c2幾開心 magik本身係storm 但要刷金底先改做magik
冇諗過砌果副1 2分
from 巴哈

1. 官方表示短時間內應該不會再設計跟榨牌流有連動的卡,即便該流派的數據其實很不怎麼樣。

2. 基於殺手猴近期的表現,官方不考慮把殺手猴改回原本的2/0。

3. 由於近期納摩拉帶動王揭示崛起,官方暫時也不考慮把白虎招喚出來的老虎改到9戰力。

4. 官方有打算調整收藏等級樹上給的獎勵,但是尚無細節可提供。
唯一可以肯定的是,在確保現有屯著的收藏等級獎勵跟未來改版後的獎勵完全脫鉤之前,官方不會採取任何動作。
※屯箱沒有用的意思啦!

5. 官方表示,有史以來從來沒有一張卡因為戰力被Nerf到低於尚氣線而表現反而提升的情況。所以哨兵變8戰力雖然低於尚氣線但絕對是個Nerf無誤。這遊戲的戰力永遠是越高越好。

6. 官方不斷的強調說海拉的表現其實沒有特別高,但他們理解玩家在對戰海拉時的體驗不佳。在利用水蛭以毒攻毒的計劃失敗後,官方會繼續密切觀察海拉並探討任何可能的方案。

7. 官方正在研擬一套方案來解決越來越多掛機在征服模式試煉場農通行證經驗值的問題。
有冇英文
睇得好辛苦
英文帝
我覺得根本宜家張張新卡都做到好勁
純粹係易唔易counter / 有無counter
Namora 強度一d 都唔差只係我無key

唔小心禁左條key出黎
想問有冇得留到下個箱用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞