甄子丹上南韓綜藝,韓仔睇完佢龜速打木人樁後強顏歡笑; 成龍去日本新縮,日本黑幫當佢係國家元首咁接待

180 回覆
21 Like 94 Dislike
咁公道啲, 武行替身好常見, 最尾大戰,常威鄒兆龍大部分背面鏡頭都係替身, 唔係佢唔打得, 係大家檔期未必夾到
忽你老母
有大哥光環
自己由低做起知有幾辛苦 咪識去照顧人
佢好多嗰啲武師會 聚會又好 搵工又好 應該幫到好多人
我記得佢仲設計埋哂啲會衫,會去旅行嗰啲,康熙分享過

咁出嚟又點會要啲細嘅出錢
你同你老細公司同事出嚟 你老細係咪會叫你AA
事實上工作以外嘅bonding真係幫到唔少,會有多啲歸屬感

康熙訪問佢講嘅嘢都好貼地,私生活我就無咩考究
係咪去荒山野嶺嗰啲地方怕唔夠用呀
紙巾佢都管?我唔信囉
無錯
用替身好正常,更何況佢唔係tony jaa嗰隻標榜冇替身冇威也,而家年紀都唔細

我只係覺得可以欣賞故事,欣賞動作設計,但當正佢真係全部親身拍就太傻了
其實你自己會唔會組織下自己講啲咩 又或者睇返自己講緊啲咩 我建議你可以聽多啲人哋講嘅嘢 同埋少啲活係自己嘅幻想當中
80年代可能ok, 但係90年代真係紅咗做咗國際巨星明顯就唔同咗, 傳聞佢老婆揸數, 淫龍冇權話事 ,呢樣我就真係唔信啦
至於淫龍佢90年代開始越紅用替身嘅頻率就越多, 一來錫身咗, 二來佢紅到九彩,又要拍戲, 世界性宣傳, 上節目, 夜晚又要食女, 冇乜可能佢拍一套戲全程喺拍攝現場

當然成龍本身都有啲沽名釣譽, 好似紅番區跳樓都幾肯定佢冇真跳過, 起跳果下同落地嗰下就係佢 去到特務迷城最拉尾跳橋, 片尾making of明明係替身仲要配音扮自己喺現場指揮
佢有搵火星試位,跟住先跳
佢提到個pk 咁又點?我唔識佢wo,事實亦都係冇人識wo,所以咪話關我撚事囉
要執龍頭 救呀伯
你真係痴線佬黎,一開頭我就係講佢用替身唔認,係你唔知思覺失調定係有閱讀障礙無啦啦屈鳩我話咩『你有咁樣嘅mindset覺得係大部分佢做』
我幾時有講過大部分都係佢做?明明我講既野就係相反大部分都唔係佢做仲要連標點符號都唔識用我睇你打D野覺得你一定上左年紀所以先留番幾分薄面比你,估唔到串柒柒係都要到我出力屌柒你條傻閪老花就唔該用你隻狗眼睇多幾次先回post,邊撚到有講過大部分都係佢做呀?活係自己幻想果個係你,要組織一下果個又係你呀
你點知的,你都係大陸狗嚟
係,所以有種被人呃咗入嚟睇嘅感覺。
冇辦法, 聽得太多白兵
連塔熱班&塔郁班KOL開LIVE時都成撚日用呢個大陸TERMS
咪以為中國香港人已經接受左呢個大陸TERMS囉屌
醉拳2
成龍話要節省資源
佢話過房祖名以前冇手尾唔會熄電掣
結果佢搵師傅上嚟屋企分拆電表 叫佢個仔自己交電費
呢個教仔點同呀
講緊去拍戲 有好多工作人員打點
佢管埋廁紙?唔make sense
咩弱智反駁嚟
替身攻擊?
忽悠 忽你老母呀支那仔
我唔該你睇清楚你自己寫咩啦 唔係多幾個公仔符號就代表自己有道理
我回應緊你係邊一part呀??
係呢一句呀 * 打兩下拳腳洗撚替身咩*
呢一句係咪你打呀 我係咪回緊你呢一句呀7頭
講成篇大道理乜嘢唔用替身 乜嘢又用替身噏緊乜呀 我咪就係回應緊你打兩下都會用替身 因為要攞一個好嘅位同埋效果 係咪呀?? 有冇錯呀on99
之後係咪你講 咩要借位一定冇咁好睇呀 我係咪又係否定緊你呢一句呀
跟住你衝咩出嚟又變咗用好多替身呀

係要人哋成句打曬出嚟 思覺失調偷偷地去醫病啦 仲喺度7

我冇一個回應都係跟返上一個reply
你呢九唔搭八 戇鳩鳩打幾個emoji 左插右插 冇論點冇連貫冇連續 冇資料性 一味得自己覺得係得 讀多兩年書啦 本身諗住你鳩你條廢柴 阻撚住地球轉 唔撚diu 7 你都唔撚醒
打兩下拳腳洗撚替身咩=覺得係大部分佢做?乜撚野因果關係黎嫁
宜家問你幾時有講過『覺得係大部分佢做』呀,打成篇野都答唔到
你條友真係弱智唔係扮有腦退化就咪撚上連登啦老野同埋我一早講左我係講緊D大場面啦傻閪係你自己閱讀理解零分仲要無啦啦又講咩自己去片場,係度廢老想當年你真係冇講錯你自己,活係自己既世界係咪平時D孫仔冇同你講野一上連登就大爆發
係外國人根本唔撚care呢啲芝麻綠豆事
佢不嬲出名孤寒
不過咁 以前港產片有得賺咪揼本
神話之後拍嗰啲真係好差下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞