甄子丹上南韓綜藝,韓仔睇完佢龜速打木人樁後強顏歡笑; 成龍去日本新縮,日本黑幫當佢係國家元首咁接待

180 回覆
21 Like 94 Dislike
Jack Nicholson 又係亂哂籠
啲荷里活女星一樣好撚迷佢
成龍將打鬥嘅暴力血腥大幅淡化, 受眾大好多, 打到飛起都可以係合家歡電影
呢個我唔知啦 我去係主要睇 一啲用過嘅設備 新又好舊又好 點解要掉 又點解要買 一啲組裝嘅嘢 啲數係點樣走 因為我哋公司 畀人委託要做audit 所以會知道佢哋一啲支出 拍攝嘅流程 啲錢用咗喺邊度 所以先知原來有咁多替身 不過唔係針對佢係根本套套戲都係咁
大哥大洪金寶就豪爽, 成龍就😂😂😂你睇下佢對盧惠光同段偉龍有幾仆街就知
你講緊依家成龍一或醉拳成龍先?
成龍替身梗係多, 除咗武替重有文替, 好多時現場拍完唔夠shot剪要補戲咪搵替身搞掂, 又或者真係好急, 成龍淨係拍正面鏡頭, 背面側面鏡頭咪又係搵替身補
我好奇係咪因為俾哂數老婆睇先咁
因為以前睇啲訪問
佢自己揸數個陣個個人都講到佢好豪爽因為佢鍾意一大班人開心
去外地又買野送盧惠光
通緊阿諾舒華辛力加 單野成幾十年先爆出來
緊係冇事啦 都退左休
火星係星星同學會話成龍企咗係鐘樓幾日腳都軟埋
後尾大哥大為趕戲叫佢做替身跳落去
成龍演技好過子彈幾萬倍
又諗起captv條片
常威咪屌鳩佢 到雙哥食招就搵替身頂
成龍本身好孤寒
有個大陸女演員講過成龍係片場淨係比人用半張紙巾
記得最後大鼻都有跳
傳聞佢拍幕後花絮就會扮自己親身上陣
鼠膽龍威套戲明串佢
exactly ... 我一開頭都以為係小部分 之後先知原來係調返轉
點都有嘅 佢嘅年代可能少啲 未有對拍戲嘅要求咁高 同埋剪接技巧應該冇而家咁好 但講到尾都係商業性質 唔會有投資者又或者導演 明知拍唔到咁嘅效果都夾硬去 背後有咁多老細睇住
都有隻sleeping dog話參考甄子丹黎整
不過公司都執埋
龍的心
你問邊撚個丫嘛傻鳩
你咪去考古睇返有幾多人出嚟屌過佢囉
甄有冇拍過笑片?
你睇過段片未咩事實唔係咁係佢自己同人講冇用替身結果比人踢爆有用呢個就係事實九唔搭八,係人都知成蟲成隊替身隊啦
有,賀歲片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞