甄子丹上南韓綜藝,韓仔睇完佢龜速打木人樁後強顏歡笑; 成龍去日本新縮,日本黑幫當佢係國家元首咁接待

180 回覆
21 Like 94 Dislike
依家啲人唔識睇呢啲架啦
外國好多都有婚外情,係佢地眼中無咩大不了
事實上,成龍方面並沒有說過他“從來不用替身”,這個算是媒體誤傳。當年,成龍曾在自己的紀錄片提到:在做一些高危動作時,從不用替身。這句話被某些媒體錯誤解讀,變成了“成龍拍戲從來不用替身”。
金山找咪輸咗
傻鳩呢兩個係得罪咗woke撚咋

阿諾舒華辛力加中出咗個女傭同成龍一樣有個私生子
又唔荷理活見反佢
1.67左右
場景
成龍係東方影視動作演員泰斗
紅遍亞洲再紅爆歐美
子丹紅還紅但係根本唔同高度
JK唔係淨係講一句唔啱聽既野
佢twitter經常性endorse或者like反trans既野
淫龍最大貢獻係將打擊痛感由嘍囉轉移到主角佢自己身上, 同埋畫面上仲可能呈現各種"element"轉動,活動, 同大量運用任何物品同環境利用, 成個動作段落係賞心悅目, 比起單獨一板一眼嘅打鬥擺喺80年代絕對係嚇死鬼佬
成蟲嗰啲係雜技
第一,佢自己同人講所有危險動作都唔用替身,而且佢既定位係動作武打巨星。如果係梁朝偉鄭伊達用替身wfc第二,事實上要用到替身就要用好多借位,一定冇親身打咁好睇
中出咗個女傭

屌你依單野 幾十年後先爆出來
康打女人
閃電俠 玩女玩邪教

成龍玩女
某程度上可以咁講, 淫龍80年代全盛時期嘅作品可算是具前瞻性及劃時代

李小龍都試過踢得唔靚要用替身
*打關斗 記錯
我只可以同你講事實唔係咁 佢嘅意思 其實係指佢做到嘅都會做 但有啲動作佢拍出嚟勁核突 唔係佢做唔到 係冇個效果 唔通夾硬嚟咩 你有咁樣嘅mindset覺得係大部分佢做 我明 因為你冇真正參與過 我有曾經因為工作原因 係要去片場睇佢哋拍嘢 會知道佢哋其實做緊咩 唔係因為我係呢一行 係因為我係負責投資者嗰一part 因為一啲原因 要睇保險要睇數 我話畀你知成龍嘅替身team 多過一隊足球隊 不過信不信由你
以前既大哥係咪好豪爽
祖迪羅一夜情生左個都係咁啦
關我撚事?
元華!
佢用另一種方式解答你問題
你又問關你撚事
咁其實佢係邊個你都唔需要問
成龍係走雜技詼諧路線
甄子丹係走格鬥博擊路線
講真完全唔同風格,都好難話邊種風格比較好
不過成龍啲動作片應該比較大眾化啲
曉格蘭特週街食添, 叫雞食隻力架當街斷正畀人捉埋上差館都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞