有咩牌子比dyson更加明過其實?

272 回覆
62 Like 169 Dislike
你有冇用過小米先?
你有冇用過嫁?吸塵機最抵買喎
我部v10用到而家都冇壞
仲要唔係香港買,喺英國網買,水貨都用到而家
benq 燈 而家仲係咪龍頭?全球客觀計
小米平平地壞左就買過部,駛乜去維修
窮自然會令人做錯判斷。

係咁可悲
佢用拼音?
智商稅貴唔係佢問題
係你問題
佢個隻nanocare好用過Dyson
佢冇Dyson咁大風,但吹出嚟順過用Dyson吹
雖然唔認識大陸係點消費
但係大陸收入水平,香港人都嫌dyson貴,大陸邊有7,8成
風扇檯燈冇意見, 但你講吸塵機dyson係堅好用, 我嗰個超舊model DC31用咗十鳩幾年都未壞, 淘寶換過一次電, 吸力係冇減弱過
公司用小米連清潔姐姐都唔撚用,真係買過嘅人就知,啲塵會棘曬喺個集塵桶度出唔到嚟要搵嘢撩,CLS
唔在意嘅話 點解Dyson 啲產品要出幾個價位
Airstrait當唔當到風筒用,定正正經經買個風筒?
淘寶爛左完全唔心痛
平到1部頂4-5部
爛左咪換新
有時仲想佢快啲爛
是但一個舊幾水既風筒屌幾年唔壞都好基本咋wo
我仲一直諗咩係明過
水貨同行貨除左保養無分別嫁wo唔洗強調吧
風扇係智商稅

吸塵機係方便既,同埋佢密封做得好

其他牌子手提式,有啲做得唔好會漏風,啲塵係個尾出返黎,變相吸哂啲塵落肺
大把連登仔變晒廣州人用「吧」嚟做助語詞
之前疫情壞咗機,有人上門收機拎去維修,之後話維修部裝修暫時維修唔到,直接送部全新俾我 相信冇邊個牌子會咁做
我唔係買佢最貴個個,普通藍光嘅600都有啦啵但dyson平平地都講緊幾千。唔係人地免費送都唔會用 仲要吹到我啲頭髮打曬結
咁我又冇加 都係人地唔要送比我分分鐘都冇呢樣野。
上淘寶買風嘴
加埋一齊好正
利申仲買埋卷頭髮風嘴,可以吹到大波浪
Bruno
Ghd 同 dyson 都買左
Ghd 重 風力唔夠dyson 勁
Dyson 唔開最熱風 + 吹完頭開十秒凍風就唔會壞
但係唔開最熱風都無問題 本身二度風仲舒服
V10 用左五年,二級仲正常,係第三級頂唔到1分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞