有咩牌子比dyson更加明過其實?

272 回覆
63 Like 170 Dislike
明過其實
呢條友正宗弱智
除咗風筒之外,其他都係垃圾

我有風筒,吸塵機同埋冷風機
風筒好彩用咗五年都未壞
吸塵機用咗啱啱好過兩年就壞,好彩叫做買咗個2+2保養
部冷風機除咗叫做可以過濾吓空氣同埋擺喺個廳裝飾之外都無乜用
仲有Dyson個風筒,由17年用到依家,新嘅一樣,除咗定期清下filter 冇嘢要做。
係 個filter你洗完唔100%整乾佢就會臭
我用緊Dyson風筒用咗四年都未壞過
用家問題就唔好賴個牌子啦
DC 係靜, 但d 風真係好弱
總之小米就係全世界最好嘅牌子
所有嘢都用小米就啱啦
其他貴過佢嘅牌子都係呃錢嘅
喔喎
我部dyson DC61用左成5年都未壞, 不過每兩年左右要換電
屌佢老味panasonic 個最貴風筒black friday 都要300鎊,買完一拆吹兩野個感覺閪到好似用緊我阿媽d 風筒咁
拿拿臨退貨用返dyson hd03
事實香港地就係多弱智

風扇真係垃圾
幾百蚊座地扇吊打
一堆廢話
dyson v8吸塵 用勁撚多年都未壞
係舊電廢 其他正正常常
所以有信心試埋個風筒
又係勁好風 吹頭快靚正
除左風扇聽聞係垃圾
吸塵同風筒我覺得抵玩
特別係吸塵 買果陣先二千頭
玩到今日都健在算係咁
客觀評價
風筒係真心好用
風扇冷風一般唔夠清涼、暖風屋企細細地其實唔錯
吸塵機垃圾之中嘅垃圾
真,有部v8吸塵機,用咗唔夠一年舊電3分鐘都頂唔到(本身都係10分鐘),又貴又唔好用
風筒有冇加個柔和風嘴
Dyson 風筒要加埋佢啲風嘴用先好用
又係呢啲個腦有問題嘅言論
肯花少少功夫打理其實係好用而且唔易壞
勁多人用dyson吸塵機成日吸完又唔倒、吸到滿又繼續吸
係唔係都開到最大嚟吸、filter從來都唔洗
跟住啲塵同毛就塞實晒個氣旋繼而壞摩打
要靜可以買Muji最大嗰把,又夠大風
明顯你自己唔識拆洗、清filter

狗屎垃圾嘜春都吸實臭啦
買dyson風扇主要係因為佢3合1
冷暖風加空氣清新機,唔撚洗擺咁多部機係屋企
但我認同佢冷風功能係廢
而家天口熱都主要係開冷氣,然後開Dyson當循環扇
涼得快d之餘,佢吸晒d 貓毛,可以令冷氣Filter乾淨啲
係咪唔可以用係衣物壓縮袋抽真空?試過兩次用到部機打柴,以後唔敢用了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞