有咩牌子比dyson更加明過其實?

272 回覆
63 Like 170 Dislike
到你老母位
正字特警俾小學雞連登仔屌
我部V8用左8年
係換過一次電(淘寶買)
每次上親Dyson維修部
都見到啲客仔都係咁鬧啲職員
我就係知受害者唔止我一個
吸塵機用左5年無壞過,但中間有換過一次電池

風筒6年左右都係未壞,想佢壞換新都唔得
v8 真係com 用之選, 換下電又行得走得 我個部都用左5年
無葉風扇係比果啲有小動物小朋友既用,懶係安全整潔咁
普通人買普通有葉就得

風筒啲人話好,女仔長頭髮果啲
男人老狗就求9其啦

吸塵機而家好多選擇, 一半價錢既咪又係咁用
+-0吸塵機黎講都真係算垃圾
認同無一把無葉係靜,但Dyson係特別嘈
之前去電器鋪試左好多把無葉
用開dyson v8 吸塵機,舊電壞左唔想搞換左samsung, 真心講句dyson係好用啲,吸一下就乾淨,samsung就要來回吸幾次先乾淨晒
抽濕機更加唔使講 我真係寧願買小米
電話更加唔使講 我真係寧願買小米
尿袋更加唔使講 我真係寧願買小米
Router更加唔使講 我真係寧願買小米
車cam更加唔使講 我真係寧願買小米
車更加唔使講 我真係寧願買小米
明你老母
最衰得白色
係,用緊佢部吸塵機,屌佢老母無力, 較最大檔就3分鐘無電。個撚屌隔塵網日撚日都叫人洗。 啲撚屌膠件又唔夠力,拆裝配件勁撚用力

屌佢老母如果唔係咁柒多廣告,佢只係大陸垃圾貨
肉痛係你本人明過其實

如果Dyson 壞左我都唔肉痛
電器既野不嬲撞手神
淨係聽人講緊係易壞, 因為用得好果啲人唔會掉返轉幫佢賣廣告
有錢人擺部小米係到都驚比人笑
第2 冷氣變蘋呢家係平到on9
唔開都對唔住自己
咁多年買左幾個dyson風筒
屋企人都冇投訴

係Hd02新出用到上年俾我跌爛咗
大陸人都基本上唔敢貪平,7、8成人都買返dyson,反而香港人吹奏大陸品子
自己同屋企人都有幾部,未見壞喎,係隔兩三年自己換下電

多人用就自然多人壞,有frd 玩到入水都攞去維修
一年壞一部
D錢咪一樣
因為佢有filter, filt得愈乾淨就愈嘈
冇寵物又唔係鼻敏感就用返普通風扇啦
冇壞過
感覺唔實用
用返benq連燈仲好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞