聯合國大會大比數支持承認巴勒斯坦 以色列以自備小型碎紙機即場碎聯合國憲章

263 回覆
228 Like 13 Dislike
如果你覺得上面個理論係正確,咁你等於同意英國交香港俾中國,因為從來冇一個獨立政權叫香港國
個問題係你去問果下,咩人住喺果到
即使係英國殖民地,住喺果到都係阿拉伯人,你都係要同當下住喺果片土地嘅人傾
第二個twitter咪講咗乜事囉
冇計

內塔利亞胡豬隊友

加沙搞事就係咁搞鳩西岸

根本以色列做緊嘅行為就係自打嘴巴

西岸巴解乖咗咁多年,一樣畀以色列收就領地,每日鏟泥車清場,殺居民
你走去分左人地塊餅,然後講已經分左大塊俾你,所以唔好嘈?
個問題會唔會係點解你一開始去分人地塊餅呀
一開始就強迫對方接受,後面你做幾多野都唔會改變你其實係侵略者呢個事實
好明顯你根本對猶太人,加沙,乃至以色列當代史一知半解,social media/internet有咩就照單全收
真係好心勸你,如果有興趣知,就搵認真歷史書/研究黎睇,將來有機會出國睇下
cancel culture係咁

所以猶太人cancel咗耶穌
以色列公民,裸體,手持食物同求救標語

IDF:一樣係哈馬斯要打死

仲要唔係飛彈誤炸係槍咁打死

人哋連自己友都殺唔少,仲要好多消息刻意封鎖

戰爭黎架小朋友,兵荒馬亂係咁上下架啦,怪就怪班哈馬斯恐怖份子郁手先,搞到雙方咁多無辜既人死希望佢地死後有得上天堂屌處女啦

我不嬲支持idf方案

所有加沙生物都係哈馬斯殺曬到啱

idf被俘虜士兵都肯定係私藏恐怖分子照殺冇錯

睇住恐怖分子互相咬對方真係好開心
唔好衝出嚟柒,種族滅絕唔係單睇人口,係講緊佢地自己種類文化 語言 等等能唔能夠傳承落去,有無人有系統咁做文化清洗工作
哈馬斯郁手先? 咪撚白痴啦, 以色列十幾廿年玩嘅隨機殺巴人
連尾國都要成隻狗咁跟住佢喎
好大機會不過只限動議,去到表決嗰陣,五常入面起碼有兩個會投反對
根本就冇所謂既巴人,果班只不過係生活係巴勒斯坦地區既阿拉伯人黎

當初一早劃好晒地和和平平咪幾好,班賤種又要唔滿意挑機挑極都輸,結果d地就越縮越細

周邊既阿拉伯國家想幫你,你班賤種又要係到背刀人

約旦收留你,你就走去刺殺人地國王
黎巴嫩收留你,你就想玩獨立建國搞到人地國家內戰到依加都未停

今日今日搞到咁既局面完全係自己攞黎架wo

平時成日射d火箭彈過黎都算啦,今次玩到大屠殺咪索性連圈養你班垃圾都慳返直接鏟平仲好
但諷刺嘅係元首正正成為咗猶太人獲得世界同情嘅最關鍵人物,元首之前嘅年代猶太人喺歷史上係人見人憎,元首死後全世界就好似欠咗佢猶太人咁。
咁你就唔好咁多嗲啦,計我話淨係空襲殺光淨都夠,唔明點解要派地面部隊入去,堆人質都預左救唔返架啦
好似係猶太人堅持要喺耶路撒冷嗰一帶復國,因為耶路撒冷係佢哋猶太教嘅聖地(亦都係耶教同伊斯蘭教嘅聖地,不過後來蛔狗喺一千年前佔領咗中東嗰一帶,耶教一直都無能力打返過去,所以後來改遷咗去梵蒂岡作為新聖地,避開班蛔狗
新疆既清真寺有增無減啊大哥,另外你自己去西藏睇下啦,大把僧人係到祈禱啦
你說得對中國共產黨是全世界最有言論自由、最有宗教自由的政黨,中國人民在中國共產黨的執下,擁有全世界人民最趨之若鶩的生活學肥媽話齋,中國係全世界最安全的國家你話係咪呀,哈姆太郎?
你講小左一樣野,中國係未來世界上最強大既國家!
台灣打贏咗先入到
支持呀 殺蛔狗定係殺Jews我都好開心
一邊係世界毒瘤 另一邊又係世界毒瘤

爽到今晚訓唔著
下一階段應該就係D西方國家開始承認巴勒斯坦係獨立主權國家
日本仔一開始就話比全世界知 聯合國呢樣野係廢架囉 而家以色列兜口兜面摑多把落嚟咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞