聯合國大會大比數支持承認巴勒斯坦 以色列以自備小型碎紙機即場碎聯合國憲章

263 回覆
228 Like 13 Dislike
死傻鳩咪撚鳩up啦
而家西藏新疆漢人不停殖民緊係多人啦
印度都有兩億幾穆斯林可以投票
但係影唔影響到印度教政權?
叫劣政屍俾3kg貨我咪大把單囉
你入撚硬去啦柒頭
契媽威風凜凜咁率領第七艦隊救肥佬黎同gphone
美國唔識玩嘢
唔應該只係用安理會一票否決
直頭玩捆縛式
巴勒斯坦要入聯就必須連同科索沃 + 台灣
三個一齊入
決一不可
到時中俄都反對
唔洗你美國出手
犹係三大邪惡勢力之上
建議有錢嘅話出下國 唔好淨係龜響鍵盤前面不學無術
唔同國家平日同假日啲示威唔同形式大大小小都係撐巴 冇見過撐以嘅
不過呢挺淨係識上網吠嘅失業cctoy廢青幾乎都食開老綜同唔會接受現實咖喇
大陸本身人權都係唔好, 但係對付啲伊斯蘭教又真係要用特別辦法
抵撚死
巴勒斯坦人口應該同以色列差唔多, 如果真係玩民主選舉,分分鐘個阿頭會係伊斯蘭教人
唔明點解班扔BB入微波爐燈叮既恐怖分子都咁多人支持
二戰時住係柏林既平民夠無辜啦又唔見呢班左膠大叫唔好炸

東條英機:
東京無平民呀
有冇證據,以色列之前話哈馬斯斬首猶太人bb,美國即撐,之後比人踢爆就死死氣話資訊出錯,反而以色列殺人質,殺小孩,轟炸難民記者呢d全部有證據
因為正常人智商係唔會將哈馬斯同巴勒斯坦混為一談,只有個d俾西方媒體洗腦洗到無腦既人先又要分左膠右膠但又唔識分巴勒斯坦
聯合國=垃圾組織
淨係識嗌先生唔該唔好打交
唔認錯巴基斯坦已經算係咁
岩呀音樂會大屠殺果日係和平示威黎一個人都冇死冇人質比人捉tim
你選擇性睇唔到咪冇囉
唯一連仔認同中共既就係攪班新疆佬
當年越戰果時唔同國家平日同假日啲示威唔同形式大大小小都係撐巴越共 冇見過撐南越嘅

既1975年南越解放之後發生乜事

仲有你捉咗伯母著罩袍未
就剷平成個巴國
蘇聯指定要咗konigsberg
prussia silesia pomerania就俾咗波蘭
俾咗就東西德其中一個冇㗎啦
咁咪屌哈馬斯,而家你係屠殺埋巴勒斯坦平民,韓國都識得分開,屌哈馬斯但會比人道援助巴勒斯坦人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞