首名人腦植入Neuralink晶片志願者 引發俗稱「氣腦」情況 晶片至腦部的微電極絲脫落令晶片故障

155 回覆
118 Like 2 Dislike
改裝大腦算唔算違反自然
食耶膠, 食屎啦, 記得唔好用condom, 祝你兒孫滿堂, 不過係智障嗰隻
早幾日佢先直播完,身體應該冇咩大礙?

https://x.com/moddedquad/status/1786938612011135328?s=46
人類傲慢自大到以為自己可以扮演上帝
呢啲違反自然嘅技術遲早為人類帶嚟惡果
耶膠, 食屎啦, 記得唔好用condom, 祝你兒孫滿堂, 不過係智障嗰隻
人類再文明其實都係自然既一部分份姐,唔好睇到自己咁大啦。
收皮啦廢柴
珍 所以梗加要相信係神既安排🥰
仲要俾個醫生迫出嚟分享個手術有幾成功嗰個?
笑死
簽晒紙免責,佢死佢事
連志願者個名都唔公布其他人想跟進都唔得
醫學進步=破解物競天擇
好中二病
井多少少
你講緊你自己扮演上帝去指責其他人?
你邊位呀? 聖經邊part 話唔可以做依d 野? 自己取代神去批判人仲好意思咁惡
邊個?有冇link?
放低你部電話先啦,戇鳩仔

人類用電子產品都係違反自然架,應該鑽木取火行路返工
是的,你啱
New type
返工都違反自然
呢個無關係, 因為嗰位so call醫生完全係呃鳩人, 所有所謂成功案例都係啲第三世界或者落後國家嗰度發生(後尾揭發全部都失敗), 唯一一次喺先進國家幫個韓妹做嘅手術就奶撚咗嘢, 再加埋佢未婚妻助功, 先可以成功踢爆佢.

條友仲吹到自己係美國總統、教皇嘅專屬醫生, 仲話可以叫教皇幫佢證婚、所有有頭有面嘅明星運動員嚟參加佢嘅婚禮, 位位賓客收三千.
違反啲 濕鳩自然療法 牙?
啲五毛除左識用文心一言覆post 如果要佢地親自寫野好快穿煲
我屌你老母就係最自然呀
你條撚樣用AI gen埋呢啲垃圾文咪係違反自然囉
快撚啲返去山區攢木取火啦廢柴原始人
係咪每次維修都要開腦….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞