[A/I] 魔法紀錄 魔法少女小圓外傳(1) 和我簽訂契約,成為魔法少女吧

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
好奇一問,其實係咪有隻4星角就好開波,我抽中左4星火屬角加張4星小圓(唔係角色卡)
好奇一問,其實係咪有隻4星角就好開波,我抽中左4星火屬角加張4星小圓(唔係角色卡)

有4星就開la 4星角1%難抽到喊
女主禮裝開左四個位,現在pvp老子什麼也不怕

大家有興趣可以search 名加我: LORD

女主=復活奶媽

可惜未能再lv up,60 lv 已經是max lvl

咁快開哂4個位

啲4星禮裝又難抽又難升
不過3星60lv入咗張女主同七海已經好好揪

禮裝d lv 真係好難升

有4星角就開得

有4星角就開得

我只抽中過6-7張四星禮裝,一個星人都冇中過

有4星角就開得

我只抽中過6-7張四星禮裝,一個星人都冇中過

抽咗40次1隻4星人都冇
打pvp見啲人1隻80lv圓神已經知唔使打

人物下面個行係咩黎? 絆值? 滿左又係送專用禮裝?
個南京錠の鎖點先快出?
我打左3/4個字主線2-5-3,2-5-2都無
個南京錠の鎖點先快出?

刷主線FQ素材本來就難跌到仆街 D 數字真係流流地 但只可以信
個南京錠の鎖點先快出?

刷主線FQ素材本來就難跌到仆街 D 數字真係流流地 但只可以信

個南京錠の鎖點先快出?

根據玄學 打235 好似易出D

係絆值 幫你開佢個故事 打完會拎到專用裝
玩太多隔離隻驚D用詞溝埋左, 反正就係刷主線 網上D素材%得個睇字

專用裝幾垃圾,得女主嗰張係回血好用d

唉屌 女主真係好撚脆, 奶力拍得住圓神又點 , 自己都唔掂

專用裝幾垃圾,得女主嗰張係回血好用d

好多都係轉卡
想要4星回血禮呀屌
想要4星回血禮呀屌

我有
放前排無撚敵
想要4星回血禮呀屌

我有
放前排無撚敵

走啦屌你, btw 圓神都未升好, 仲要等覺醒
想要4星回血禮呀屌

我有
放前排無撚敵

留石升lv覺醒好過
抽=坑

想要4星回血禮呀屌

我有
放前排無撚敵

留石升lv覺醒好過
抽=坑

pvp 既話用回血禮冇咩用 補太少
想比女主用黎小補自己咁解, 真係好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞