[A/I] 魔法紀錄 魔法少女小圓外傳(1) 和我簽訂契約,成為魔法少女吧

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

有冇試過用adb裝fake唔fake到個checking?
https://causeyourestuck.io/2016/04/10/fake-install-vendor-app/

改咗apk
暫時打完一開始個教學都未見有事
唔知會唔會畀人bam唔敢用事前登錄咗嘅ac
利申: 用緊play store話incompatible嘅V10

恭喜哂
其實日本仔寫驚邊有咁神通廣大
都係call 返google畀嘅API嚟check啫
就咁用apk file安裝個call會return null
但係用adb加個flag嚟sideload就應該可以破解到

大家唔好放棄

有冇試過用adb裝fake唔fake到個checking?
https://causeyourestuck.io/2016/04/10/fake-install-vendor-app/

改咗apk
暫時打完一開始個教學都未見有事
唔知會唔會畀人bam唔敢用事前登錄咗嘅ac
利申: 用緊play store話incompatible嘅V10

恭喜哂
其實日本仔寫驚邊有咁神通廣大
都係call 返google畀嘅API嚟check啫
就咁用apk file安裝個call會return null
但係用adb加個flag嚟sideload就應該可以破解到

我只係改咗佢個if嘅condition令到佢唔會行彈我game嗰part
希望唔會check到然後bam我
睇死佢下次更新我都係要做多次

換了

粒野唔係一日送一粒咩

你打完女主關換?

打幾十場換的

換了

粒野唔係一日送一粒咩

你打完女主關換?

打幾十場換的

而家儲緊150粒直換彩色果粒波

換了

粒野唔係一日送一粒咩

你打完女主關換?

打幾十場換的

十粒換一個
但係剩係派咗4粒

換了

粒野唔係一日送一粒咩

你打完女主關換?

打幾十場換的

換彩波抵D 好難刷

換了

粒野唔係一日送一粒咩

你打完女主關換?

打幾十場換的

換彩波抵D 好難刷

心急想要泳裝 不過可惜戰鬥畫面冇泳裝

換了

粒野唔係一日送一粒咩

你打完女主關換?

打幾十場換的

換彩波抵D 好難刷

係HOME既時間唔夠10秒,抽完無就熄GAME架啦
儲石等焰焰子

殺了我吧
入返哂之前刷啲帳抽哂個啲350石都無4星魔法少女
有幾多巴打收左皮

pixel玩唔到
有幾多巴打收左皮

pixel玩唔到

有幾多巴打收左皮

pixel玩唔到

佢寫nexus 6 得…但pixel又唔得

殺了我吧

正常,你刷首抽果陣已經感受過有幾絕望

殺了我吧

殺了我吧

到底佢2個要係呢個post出現幾多次

殺了我吧

入翻GAME但無晒石同事前小焰
有無巴絲仲有LINK可以SHARE
入翻GAME但無晒石同事前小焰
有無巴絲仲有LINK可以SHARE

粒野唔係一日送一粒咩

你打完女主關換?

打幾十場換的

換彩波抵D 好難刷

係HOME既時間唔夠10秒,抽完無就熄GAME架啦

重諗緊換唔換泳衣 不過就算換左都係照睇番3星白毛個八字波
泳裝夠惡魔焰既晚禮服鬥咩
快D出啦屌

殺了我吧

咁加個小焰比你

殺了我吧

咁加個小焰比你

再搭多隻杏子

殺了我吧

咁加個小焰比你

再搭多隻杏子

最後祈禱match好多

殺了我吧

咁加個小焰比你

再搭多隻杏子

最後祈禱match好多

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞