[A/I] 魔法紀錄 魔法少女小圓外傳(1) 和我簽訂契約,成為魔法少女吧

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

終於覺醒了女主

終於覺醒了女主

終於覺醒了女主

素材地獄

終於覺醒了女主

素材地獄

終於覺醒了女主

素材地獄

聽日就有女主專用訓練關
何必咁心急

終於覺醒了女主

素材地獄

聽日就有女主專用訓練關
何必咁心急

可能覺醒定聽日用

終於覺醒了女主

素材地獄

聽日就有女主專用訓練關
何必咁心急

可能覺醒定聽日用

抽唔到四/五星,唯有將精力用盡在女主
重覆嘅人係咪除左開多個禮裝位就冇用
重覆嘅人係咪除左開多個禮裝位就冇用

終於覺醒了女主

素材地獄

聽日就有女主專用訓練關
何必咁心急

可能覺醒定聽日用

抽唔到四/五星,唯有將精力用盡在女主

我都冇 而家升緊隻2星
其實應該用哂啲資源升1隻好,定2隻/3隻好?
如果聽日VPN DL到,但唔岩機種除左換電話大家有冇咩解決方法

我集中升左一隻80先
因為一隻80已經可以橫掃PVP咁濟
如果聽日VPN DL到,但唔岩機種除左換電話大家有冇咩解決方法

你唔怕煩可以試下行vm嘅模擬器,真係裝一個智能電話嘅作業系統落電腦,扮成一部符合形號嘅電話。

你唔怕煩可以試下行vm嘅模擬器,真係裝一個智能電話嘅作業系統落電腦,扮成一部符合形號嘅電話。

利申未試過

利申未試過

thx, 如果真係咁麻煩就del驚算

我集中升左一隻80先

如果重係限機種咁我只能放棄

我集中升左一隻80先

agger
升完1隻80 之後先搞其他野

我集中升左一隻80先

如果重係限機種咁我只能放棄

大家一齊變魔女G夜
點先可以快d 升滿一隻, 打一埸超級就收皮回體

彩果大法
唔急嘅 就daily mission 日日清
會有肥攞

彩果大法

我買咗個25石既體力pack 之後食50ap水黎刷肥
岩岩個十連中左2張4星禮裝
勝利之紅茶同過去&未來

多人打左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞