[A/I] 魔法紀錄 魔法少女小圓外傳(1) 和我簽訂契約,成為魔法少女吧

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
下面D REPLY完全唔見有AN機炎上,係咪已經棄哂

日本撚有人用an機

日本用iphone 既人佔大多數

其實幾多下,最少我係JR見都係一半一半
佢一開頭出AN機與狗個公告下面都好多人屌,但係唔見更新個TWIT 有人屌

更新完d人發現玩唔到就會屌架啦 (好似係)
其實係邊部android 玩唔到?

你應該問有邊部玩到

我都係多口問下 利申用iphone

你應該問有邊部玩到

艾瘋狗

有冇試過用adb裝fake唔fake到個checking?
https://causeyourestuck.io/2016/04/10/fake-install-vendor-app/
下面D REPLY完全唔見有AN機炎上,係咪已經棄哂

日本撚有人用an機

日本用iphone 既人佔大多數

其實幾多下,最少我係JR見都係一半一半
佢一開頭出AN機與狗個公告下面都好多人屌,但係唔見更新個TWIT 有人屌

冇可能一半一半

係JR見到係咁,咁我無做過調查

有冇試過用adb裝fake唔fake到個checking?
https://causeyourestuck.io/2016/04/10/fake-install-vendor-app/

唔該巴打 試下先

你應該問有邊部玩到

艾瘋狗

頭先我拎返部古董nexus 5 出嚟裝到 不過佢老咪仲有10分鐘

你應該問有邊部玩到

艾瘋狗

頭先我拎返部古董nexus 5 出嚟裝到 不過佢老咪仲有10分鐘

就係唔關新舊事呢下抵死

你應該問有邊部玩到

艾瘋狗

就係唔關新舊事呢下抵死

好難捉摸啊

你應該問有邊部玩到

艾瘋狗

就係唔關新舊事呢下抵死

你話舊機唔得都算
我睇巴哈都好多苦主
Twittet D人只叫佢賠石, 已經冇人講an機
Twittet D人只叫佢賠石, 已經冇人講an機

冇人care an狗
SONY XP成功達陣
送350石 同10枝AP水
SONY XP成功達陣

送350石 同10枝AP水

玩到既人慢慢玩 加油, good

又抽哂佢果350石

又抽哂佢果350石

巴打中左D咩
有幾多巴打收左皮

又抽哂佢果350石

幾時出我藍
我一次過ALL IN晒佢

又抽哂佢果350石

巴打中左D咩

又抽哂佢果350石

巴打中左D咩

又唔洗悲成咁
有幾多巴打收左皮

我的戰場不在這裡
奇蹟和魔法都是不存在
如果突爆哂D2星,咁佢D突石仲有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞