[A/I] 魔法紀錄 魔法少女小圓外傳(1) 和我簽訂契約,成為魔法少女吧

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
活動幣換既料入面除左光石有冇邊款係本身已經好易跌?

光石都好易 係得虹寶珠難最優先換
btw 拎女主打強化關上級1場1萬經
有冇人決定留石

留左1000幾粒石

1200了

得550

點解你地可以咁多石

一粒石都未用過

全部石抽晒

肥關定強化關扺屌

肥關定強化關扺屌

肥關
強化關得女主有特效 其他角都係冇咩經

咁樣是咪即係無得救

咁樣是咪即係無得救

咁樣是咪即係無得救

各位手足玩得開心d

換了

咁樣是咪即係無得救

各位手足玩得開心d

大家一齊馬拉松式睇多次小圓再被圓神救贖啦
有冇試巴哈仔個方法, 試左成功玩住先

我整唔到 macbook 駁唔到紅米

用macbook配紅米

用macbook配紅米

本身用開mac機, 部sony突然壞左想轉ip
D朋友叫平平地買部紅米碌4先

換了

粒野唔係一日送一粒咩

換了

粒野唔係一日送一粒咩

可以用活動材料換章 再換泳裝

用macbook配紅米

開到驚就快D引繼

換了

粒野唔係一日送一粒咩

你打完女主關換?

用macbook配紅米

開到驚就快D引繼

之前引左, 但都預左整唔到已del驚
新女主關卡,強化同下面果個有咩分別?
我見獎勵都係一樣
我見獎勵都係一樣

下面個個開episode lv
我見獎勵都係一樣

下面個個升episode lv

有冇試過用adb裝fake唔fake到個checking?
https://causeyourestuck.io/2016/04/10/fake-install-vendor-app/

改咗apk
暫時打完一開始個教學都未見有事
唔知會唔會畀人bam唔敢用事前登錄咗嘅ac
利申: 用緊play store話incompatible嘅V10

恭喜哂
其實日本仔寫驚邊有咁神通廣大
都係call 返google畀嘅API嚟check啫
就咁用apk file安裝個call會return null
但係用adb加個flag嚟sideload就應該可以破解到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞