點睇大灣區航空追住uo嚟打?

392 回覆
665 Like 44 Dislike
係去到2210
去到太夜、出發太早
根本局人住機場附近酒店
住臨空城幾好
啲酒店又平又靚
GBA 啲位好座過 UO
air peach 垃撚圾
位又窄又成日delay
有冇摸空姐屎忽
mm66 天氣一差/來機延誤
delay一個鐘就趕唔到尾班車
嚟講仲要入埋max
連美國佬自己都上reddit屌鳩737 max 係 shit
peach坐中a320窄到仆街
坐中午飛個班a321又新又闊
唯一問題係夜晚係唔會熄燈同廣播會叫人唔好影空姐
A320 都分2款

最舊張凳勁厚所以勁窄
新小小就UO 以前A320 嗰隻

A321neo 排218座應該仲闊過CX
笑撚死擁抱大灣區,po出黎真係恥笑到死
咁人地唔響香港響大灣區,叫番大灣區航空又有咩問題?
真 你唔講都冇諗過呢個問題
以為只係佢個名cheap
冇諗過佢本身就係廉航黎
同埋一路以為佢係得一兩條飛大陸既線
因為窮人配賤物
廚叉本來做得好好喎
原本定位係平過國泰既FSC
只係佢個真正位置其實係俾海航強姦
兩次搞到就執,之後連戲都冇得睇
貴又貴過UO但又俾唔到多幾多service

至於架飛機,我敢講會留意model既人係佔好少數
只有大隻啲同細隻啲
Boeing定AirBus都唔會知,更何況737 / 737 max / A320 / A321
邊間平就會坐邊間
大灣區就on99既,貴又貴過UO,仲要改錯名
廚叉本身係海航香港分部
海航有幾多錢
咪佢做到幾多野
何來強姦
其實果幾間香港d航空公司
全部都係airbus黎cx、hx、uo
cx 波音得777
係得大灣區全線737
係咪CX 都唔搭先?
737成個系列都多出事
max係改大引擎
個膽係一樣
越亂越好 得益嘅係消費者
CX 25年機齡既機都有幾隻啦
波音737的成功,從此數據可以得知:平均每秒鐘有1,250架波音737正在飛行,每五秒就有一架進行起降[7]。

波音737型客機的生產量已達1萬架,是當今全球生產數量首達1萬架的商用噴射機型,打破金氏世界紀錄。

真係咁多人信737唔安全, 係唔安全就唔會飛到咁多年
爆過玻璃
....
GBA唔係講左自己唔係廉航定位

UO 起碼branding夠young
GBA個朵臭本身唔關間公司先
係GBA呢個concept比支港政客玩到成個笑話咁
是但改返個老土d既Dragonair都唔會依家咁柒
堆舊KA,即原本都冇Mon,換咗堆冇得挨後嘅櫈,依家去哂UO

平均機齡20至21 年
而家廚叉未必貴過UO,上年12月去大阪,來回2400包20kg行李, UO買埋行李一家唔止2400
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞