【週日屌猁】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCXIII

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
大家準備睇我今晩打爆啲法包隊

對面天殘地缺都冇波入就快啲死啦

fifa牙

fifa牙

牙milik 開直播?
Jon Toral, who signed from Barca at the same time as Bellerin, is having a medical at Hull. Another fringe player gone. Good stuff.

nice
next
akpom
debuchy
gibbs
perez

快手清哂就買人啦

清得黎個轉會窗都差唔多完

趕得切既

趕得切清人,但係仲要買咩人

中堅唔駛買咩
我唔信老野最後唔補返件
市面有平中堅又唔差既老野一定執
只係未清哂人姐

中堅多到要賣走...
https://www.youtube.com/watch?v=nWpfvM0Bj3I

ALEX IWOBI | Top 5 Arsenal Goals
Jon Toral, who signed from Barca at the same time as Bellerin, is having a medical at Hull. Another fringe player gone. Good stuff.

nice
next
akpom
debuchy
gibbs
perez

快手清哂就買人啦

清得黎個轉會窗都差唔多完

趕得切既

趕得切清人,但係仲要買咩人

中堅唔駛買咩
我唔信老野最後唔補返件
市面有平中堅又唔差既老野一定執
只係未清哂人姐

中堅多到要賣走...

賣走果件因為垃圾姐
夠料打正選既其實得啞仔大細梅
兩件上年紀都唔買?
出去搵痢狗開拖啦屌,
邊個唔出就要冇套中出達狗條女啊
https://www.youtube.com/watch?v=nWpfvM0Bj3I

ALEX IWOBI | Top 5 Arsenal Goals

佢好似入得5球咋?

又門前走數

要係六球入面揀五球真係好難...

佢好似入得5球咋?

官方計埋熱身賽
出去搵痢狗開拖啦屌,

又拉我落水...
出去搵痢狗開拖啦屌,

又拉我落水...

你條女尋日攞左報告,aids+e波拉,仲好似有花柳
出去搵痢狗開拖啦屌,

出面得隻假猁你都咁認真
隻真on9咩人地老婆咩同學都無出去吠
出去打假猁做乜
收到風祖爾金寶今季有得踢

踢u23?

老野同你講?
出去搵痢狗開拖啦屌,

出面得隻假猁你都咁認真
出去打假猁做乜

好耐冇打過交喇清

老野同你講?

內部消息人士

踢u23?

有得踢,但唔係牙犬囉
出去搵痢狗開拖啦屌,

出面得隻假猁你都咁認真
出去打假猁做乜

好耐冇打過交喇清

等啲真猁出黎咬人既時候我就會出我老婆教落既打狗棍法去打狗
出去搵痢狗開拖啦屌,

出面得隻假猁你都咁認真
出去打假猁做乜

好耐冇打過交喇清

等啲真猁出黎咬人既時候我就會出我老婆教落既打狗棍法去打狗

你係綠日子?

老野同你講?

內部消息人士

又有frd 子做煙腸?
收到風 聽日打風 爺爺唔會買人住

收到風,d 風好勁,各位手足早d 訓聽日準時返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞